Polis polis potatisgris!
Åhhh dumma internet. Jag skrev ett jättelångt inlägg om bangkokpolisen som kommer hit och plockar turister som jobbar, förklarade allt. DUMMA INTERNET. Det bröts såklart, och nu pallar jag inte skriva om det.. Så tyvärr!

Igår var vi och käkade på ett riktigt fräckt ställe! Hela Grabbarna Grusgänget! Man satte sig på en bänk typ, så fick man en grill mitt på bordet, glöd under. Så i mitten är det en upphöjning, och så ligger det vatten runt. Sen är det världens största buffé, först tillbehör typ ris, pommes, olika thairätter. På nästa bord är det grönsaker, och bordet efter det rått kött, kyckling, fisk, och andra knasiga saker som man kan grilla då. Så tar man en tallrik för varje bord.

Sen grillar man helt enkelt sin egen mat! Slänger ner grönsaker i vattnet, killarna hade med sig nudlar som de kokade i vattnet.. Jocke knäckte ett ägg som han hällde ner i vattnet tills det lagades. Ah, det var en sjukt rolig middag vill jag lova, 16 förvirrade idioter, och 4 pers som visste hur man gjorde. Haha, vi ska dit och käka ikväll också tänkte vi, då ska jag fota så får ni se hur man gör!Är det okej att sakna västkusten?

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vilken fin bild :D Saknar

också västkusten!

2010-01-05 @ 19:51:50
URL: http://naho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback