Feriejobb
Jag och bror har badat idag. Så himla gott, det var fan "varmt" i vattnet! Låg i en kvart ungefär, rätt konstigt ändå.. Inte längesen det var is där. Hm.

Fördrev lite tid på stan innan vi mötte upp morsan på tåget för att åka hem. Har ätit och grusat lite planer sen dess och nu är planen för kvällen ganska oklar. Funderar på att köra ett Desperate Housewives-maraton med tanke på att jag har första boxen här.. Det gillas! Ska kanske ta med mig den till Oslo igen? Älgar, vad säger vi om det?

Hmmmmmmmmm... Alla mina kläder ligger i tvätten nu typ, allt utom en kjol och en blommig blus-grej som jag springer runt i haha, skitsnyggt.. Fick bytt mitt nagellack idag med, det blev en hallonrosa variant, ska kladda på lite idag och ta kort så ska ni få se.

Nu ska jag nog ta och ringa upp till huset brevid (ingifta far-föräldrarna) och fråga efter the one and Only Katarina. Se om man kanske kan hitta på något roligt.. Jag försökte övertala henne till att fly fältet sjukt tidigt imorgon för att plåta lite, men vi får se, hon verkade sådär sugen. Men jag tror nog jag har en plan..!


http://www.fotografalexander.se/

Tänk er detta, massa motljus, Kattas långa fina hår och en supersöt klänning som hon köpte idag. Jag tror jag ska lyckas få med henne, HOPPAS DET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback