Uppdatering
Oj oj. Vilken vecka.

Torsdag
.

Vaknade 05.00 , gick upp, duschade, allt var kanon. Bussen skulle gå 07.50. Halv sex var jag färdig med allt, och bestämde mig för att sova en timme till. Vaknar i PANIK kl 07.36, slänger på mig kläder, skiter i smink, vet inte vad jag har med mig alls i väskan. Slänger mig ut på Oslos gator med stora väskan på axeln och hinner till bussen, 07.42 var jag på centralen. Det brukar ta minst 10 minuter att springa dit.

På bussen, allt är kanon till Uddevalla, bussen skulle vara inne i Göteborg 11.40 om allt gick enligt planerna. Det börjar med att vi är "lite sena in till Göteborg". I Kungälv är det köer. "Ännu mer försenade.." Anna sprang ut klockan tolv, jag var i stan kvart över. ÅNGEST, paniksprang bort mot Operan, med väska, och allt.
Hann krama henne, ta lite bilder, och åh vad jag vill ta studenten igen!

Sen kastade jag mig mot mamma och lånade bilen. Sminkade mig på två sekunder i bilen, körde och hämtade lillebror och sen blev det International It College of Sweden (min gamla skola!) För att gratta Jimmy och Mattias!
Fruktansvärt nöjda grabbar!

Så åkte vi efter dom till Götaplatsen, hämtade morsan, åkte på mottagning och sen somnade jag ganska gött när jag väl hamnade i säng. Ja.. Vilken dag!Fredag-Lördag-Söndag-Måndag-Tisdag kommer soonisch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback