Grattis mitt lilla ♥


Idag (19/3) fyller denna lilla tjej 20 år. Helt galet, vad stora vi börjar bli haha.. Den 18e Augusti har vi känt varandra i fem år. Det är också ganska galet. Kommer ihåg när vi träffades i skolan. Första dagen på gymnasiet. Två galna tjejer, lite smånervösa. "Äh det är väl lika bra att presentera sig! Hej! Martina!".

Den dagen satt vi och Izabelle och dog av skratt i bamba, helt hysteriskt roligt hade vi. "Hur länge har ni känt varandra?" "Eh, tre timmar?" Hahah.. Sen dess har vi haft så mycket galna grejjer för oss, Malmöresorna (Bowchickabowow!), Lefkas, lägenhetstiden, Landvetterpromenaderna, frisyer, hårfärger, pojkvänner, krossade hjärtan, GamlePort, "Jag ser ett sånt där SunSilkmonster som glider ner i avloppet...", Troll med stora näsor, nakna killar i sängen, brownies i mängder, Lerum hos Sofia, Justin Timberlake, Sambos, särbos, namnbyten, 421 premiärer med oändliga rabatter, osv osv osv osv.

Jag vill mest säga Grattis min vän på födelsedagen. 5 år har snart gått, och det kommer bli mååånga många år framåt. Det är så härligt med oss, för även om vi inte hörs mer än någon gång i månaden ett tag, så är vi tightare än tjugo storlekar för små jeans i nästa läge. Vi kan bråka sååå mycket, säga upp kontakten, ösa galla över varandra, tills vi tröttnar, ingen tar någonsin tillbaka något vi sagt, ingen ber om ursäkt, vi accepterar och närmar oss varandra steg för steg igen tills vi är lika nära som någonsin. Vi lever på, jobbar frammåt, drömmer och fundrerar, ältar och njuter av all drama. Jag gillar det!

Även om vi inte umgås 24/7 just nu så vet du var du har mig, och jag vet att jag alltid kan vända mig till dig om jag behöver det. Om jag behöver prata, gråta, skratta, få stöd, så löser du det. Och jag älskar dig för det.

Kommer aldrig glömma när vi lämnade Malmö första gången, och vi sitter längst bak i bussen, bakom var sin gardin. Och jag tittar ut och du ser att jag gråter, och istället för att trösta mig börjar du lipa lika mycket. Sen börjar vi skratta så vi får ont i magen för att vi är sånna töntar. Haha, jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på det, det kommer aldrig gå ur minnena tror jag..

Nu ska du iväg till Lund av alla ställen, tillslut, efter många många om och men, så är du påväg. Och jag är så glad för din skull, jag vet att du kommer ge allt du har nu. Du är stark, du fixar detta, vad som än händer så löser du tillslut allt som kommer och bråkar med dig.

Glöm aldrig var jag finns, Oslo, Thailand, where ever, when ever, så är jag alltid här för dig.

Jag älskar dig din mupp! ♥


Kommentarer
Postat av: PAL

Det var kanonfint skrivet till en vän.Jättefint

2010-03-19 @ 20:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback