Oh burn!




Hej hej darlings!

Idag har varit en rolig dag. Det börjar med att jag körde fel väg när jag skulle hämta Mahlin. Sen höll jag på att missa ett rödljus. Sen lyckas vi ta oss via Marieholm till Korsvägen och ut på E6:an igen. Kungsbacka Varla, neej det kan inte vara den. Kungsbacka Särö, neeej, inte den heller? Väl? Kungsbacka Onsala? Mahlin: "Jo men det ligger ju under själva Kungsbacka.." Jag: "Neee, Kungsbacka ligger ju under Onsala..?!" Mahlin: Det ska komma en Kungsbacka Centrum snart..

Det kom ingen Kungsbacka Centrum. Däremot efter många om och men kom en ÅSA. Bra, nu vänder vi sa jag, och när vi kommer ner från avfarten säger Mahlin: "Gör en U-sväng!" Jag: "Vafan det kan vi ju inte göra här..?" Mahlin: "joho då!" så vi svängde. Upp på påfarten till HELVETES MALMÖ Hahaha, herregud. "Men men men men NEEEEEJ!" Nästa avfart, 2 mil senare, Frillesås, lyckas vi äntligen vända.

När vi väl kör av mot Kungsbacka Onsala, så missar vi lite skyltar och kör istället in på "Modellflygplan" och vänder.

Framme i Kungsbacka parkerar vi vid Kungsmässan, och kör över en parkering så vi står med fronten utåt, så det bara är att köra senare. Jag säger till Mahlin, "Håll koll på var vi står.."..

Till saken hör då att på ALLA parkeringsplatser sitter en skylt P och en siffra. Mahlin; "Vi står på P...."  samtidigt som jag säger: "Den blåa bilen, är den framför oss? Sämst, annars kan vi ju köra rakt ut..."

Ah herremingud vilken dag haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback