The Earth Say's HELLO!
Hejhejhej! Jag har eventuellt drömt detta men det kan ha varit någon som knackade på min dörr nyss. Vilket betyder att morsan är hemma och vi ska till Ikea.

Hejhopp, detta lär ju betyda lite dålig uppdatering under dagen men antagligen mer ikväll . Jag skrev på facebook att jag lovade att lära mig flash, men jag vettefasen om jag orkar det just nu. Vi får se helt enkelt.

Och jo, just det. Jag behöver tips på nya serier att följa. Just nu kollar jag på ; Cougar Town, Lost, Heroes, How i met your mother, Gossip Girl, Scrubs, OneTreeHill och the BigBangTheory. Gaaanska många va? Men nu är alla ikapptittade, vilket betyder toooorka på seriefronten! Hjälp?

Iaf, vi hörs ikväll snyggingar ! ♥

Kommentarer
Postat av: tea

sv: hahah jag också! har ju varit som besatt under hela tiden de sänt programmet! grymt snygg bild förresten. Tre serier du verkligen MÅSTE se: the vampire diaries (den är svinbra verkligen!), drop dead diva (annorlunda jämfört med alla andra snygga-rika-glamorösa-liv-serier, skitbra!) och the one and only: grey's anatomy! så många tårar jag fällt till det programmet alltså haha.

2010-03-20 @ 13:14:38
URL: http://livelove.blogg.se/
Postat av: Frida

Rules of engagement är ett hett tips. Även greek, chuck och the office (us) är grymma serier!

2010-03-20 @ 14:15:08
Postat av: Frida

+ 90210, och melrose place (2009). done!

2010-03-20 @ 14:16:23
Postat av: Josse

True Blood. Sinnesjukt bra :)

2010-03-20 @ 20:42:12
URL: http://josselarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback