Världen är allt bra liten..
Idag satt jag och tittade igenom min "plast"-kusin (Katarina)'s Asienbilder. Mitt bland dom, så dyker plötsligt Björn och Tobias upp! Så sjukt. Det påminde mig om en av de sjukaste grejjerna jag varit med om när det kommer till "Världen Är Liten".


Det hela började när jag och Salle lämnade Thailand förra året.


"Sen satt vi iaf och väntade på Boarding när jag ser två par mycket välbekanta fötter. LUBBE OCH JOCKE, flyger upp och hamrar på rutan. Då visar det sig att de två idioterna också ska med det planet, och sitter typ precis bakom oss. Som jocke sa, "Fan va flummigt att ni är här!"
Utdrag ur bloggen . 2009.03.28

När vi satt och väntade på nästa flyg i Wien så går Jocke iväg för att röka. Rökrummen är typ glasrutor bara, så jag ser honom hela tiden, framför allt när han sätter igång och snackar med två andra killar som står där inne. Jag ser hur han lämnar över sitt kort, och när han kommer tillbaka så driver jag med honom lite och säger  att "Nu är du faktiskt på semester, slappna av GrabbarnaGrus-tänket lite!"

Vi landar i Swea rike och allt går tillbaka till vanligt.Knappt ett år senare åker jag tillbaka till Thailand. Efter många om och men hamnar vi på Phiphi islands och arbetar som inkastare på Banana Bar på huvudgatan på Phiphi. En kväll kommer en galen liten sak med stråhatt fram och börjar prata, svennebanan såklart. Blir att vi ses nästan varje dag under hela Phiphi-tiden. Sista kvällen sitter vi nere på stranden och pratar och det blir såhär ungefär;


Josef: Vad är det du gjort i Thailand då om du inte rest runt?
Martina: Jag har jobbbat :)
Josef: Var?
Martina: Grabbarna Grus i Patong..
Josef: Haha, jag träffade en mupp som jobbade där när vi åkte hem från Thailand förra året.
Martina: Jasså haha, Jocke säkert..
Josef förklarar precis hur Jocke är..
Martina: Haha, det är utan tvekan Jocke..
Josef: Jo men han hade något litet kort som vi fick när vi mellanlandade i Schweiz, och sa att vi skulle höra av oss om vi kom till Patong någon mer gång..
Martina: Schweiz? Jag och Jocke satt på samma plan hem, och vi mellanlandade i Wien..
Josef: Jo men Wien var det!

Hur sjukt är inte det? Först att Jocke ens är på mitt plan hem. Sen att Josef mellanlandar i Wien. Att Jocke pratar med Josef i Wien. Att Josef och Patrik åker tillbaka till Thailand. Att jag gör det. Att vi råkar mötas på Phiphi, världens minsta ö. Att vi pratar. Att vi kommer fram till detta.

Ett år, ett par världsdelar och så många olika chanser att mötas och missa att mötas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback