It's time to leave.
Heej! 

Haft en supermysig dag idag. Knatade runt med Moa på stan, shoppade en halsduk och två linnen på rean, aldrig fel! Men nu ska jag ta det lugnt framöver, lär bli en tight månad, tro mig. Inatt ramlar Ikea-lönen in på kontot men den är orörbar för den går rakt till depositionen på vår nya lägenhet. "Slurp" sa det på banken...! 

Vi var där idag, efter ett par pommestallrikar på EGON (Liten resturang på Karl-Johan), frågade massor, snackade grannar, internet, lås, nycklar, värme, el, och tamefan, det är en fin och bra lägenhet vi skaffar oss! Nu är det bara upp till mig och Moa att bestämma vem som får vindsrummet. Men det är ett senare problem.

15e december blir det flytt, så jag ber om ursäkt för bristen på julklappar i år. Sorry folkens!
Nåja, imorgon ska jag lyckas springa på Patrik på en fika innan jag sätter igång att jobba, vi får väl se hur det går med det, vi är inte direkt bra på att vara bästisar han och jag!

PÅ TAL OM NÅGOT HEEEELT ANNAT. 


Denna tröjan har varit M.I.A (
Missing in Action) sen september 2009, och nu börjar jag bli lite trött på att leta efter den. Någon som råkat låna den, fått med sig den hem, eller dylikt? För I WANT IT BACK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback