Lördag.
Efter att jag lämnat bilen slängde jag mig hem, duschade, kastade ner lite kläder i en väska och satte mig på trikken igen. Väl hos Moa i hennes ENORMA lägenhet blev det smink, vin och mat och såklart lite dans. När det väl var dags att dra vidare så kom Camilla och jag på efterkälken, och det var inte mer än en halv minut kanske, men det visade sig att vi inte hade den blekaste aning om var busshållplatsen var. Så efter att ha knatat fram och tillbaka runt Bogstaveien så hittade vi tre grabbar på en trappa. Det visade sig dessutom att två av dom var med oss nere i Thailand. Sjukt lite värld!

Efter många om och men kom vi fram till att vi skulle ta en taxi, vinkar in en maxitaxi där det redan satt två killar i. Där blev vi ganska blåsta kan vi ju säga, dom fick 300 spänn efter massa gnäll, vilket är bra mycket mer än vad det hade kostat att ta egen taxi. Men iaf, vi kom fram och det var det viktigaste!


I kön på Manolo bestämde sig Robin, en av killarna som var med i Thailand att hans kompis var alldeles för full för att komma in någonstans alls, så dom gick hem för att lämna honom. Under tiden blev jag nekad i kön och började fundera på vad jag skulle göra istället. Då kommer Robin tillbaka! Yey, now what? 

Så vi drar ner till Solli, blir nekade på ett ställe till, tar en buss till Nationaltheatret, in på Gatsby, träffar Henke, hittar en hundralapp, dricker en öl, går vidare. Sen bestämde vi oss för att dra till Yatzi. Tjugo över två kommer vi dit, röjjer lite, träffar folk, Robin blev nästan våldtagen i garderoben hahahaha (hysteriskt kul med packade tjejer) och sen drog vi därifrån igen. Det blev en hel del letande efter "nash" eller hur dom nu stavar det, dom där norrmännen, men det är iaf "efterfest". 

Vi hittade ingen men gick istället en lång och stelfrusen promenad genom Oslo. Karl-Johan, Slottsparken, stannade och snackade med vakterna, upp till Bogstaveien. Däckade hos Robin och Johan efter att väckt dom med 14 missade samtal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback