3024. Tjejer är allt bra knäppa ibland.


Canon Powershot S95 med en slowsyncblixt och f.2,0
Har slitit på Luux inatt, i vanlig ordning. Nu föregår det lite efterfest i köket (jag har film, oj vad jag har film. ) och jag försöker sova. Inge kul att vara nykter klockan halv fyra när dräggens drägg kommer hem haha.. 

Anyway, brudar var det ja! JO, när vi slutat idag så satte vi oss där vi alltid sitter, vid stippolen som dom har på lux. Bra utsikt över golvet och man ser när cheferna räknat klart osv. Iaf. Vi sitter där med väskor och jackor och allt. Så kommer det fram två tjejer i miiinimala klänningar, och ba: "Ni får flytta er. Vi ska dansa." haha, och vi skrattar och skakar på huvudet bara.

Så efter ett tag så går dom till vakten som står brevid oss (vars jacka Nathalie hade på sig, som är en av våra jobbarkompisar) och bad dom kasta ut oss Hahaha, jag orkade inte så vi satte oss i soffan brevid istället. Och dom här tjejerna, Herreeegud. Jag vet inte, men jag har fått för mig att strippor tar av sina kläder. Jag antar att det var det enda som skiljde dom åt. Dock var vi inte kvar i mer än 3 minuter efter detta då vi fick betalt och gick hem så man vet aldrig.

Men det finns film, jag ska visa ;)

NU däremot ska jag sova. Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback