3172. Dripp Dropp


Haha, ja tro det eller ej men jag lever. Varit ett par tuffa fantastiska veckor, fyllda med allt man kan tänka sig. Herregud, har så mycket att berätta, så lite tid! Ska försöka ta mig tid imorgon, jag lovar. <3

3171. Ikväll smäller det.


Sen jag var på anställningsintervju i Mars har mycket hänt. Massa saker. Lärt känna ny människor, fantastiska människor, varit lite här, lite där, och sidebyside med det har hela tiden varit målet att öppna en ny Expertbutik.

I lördags hade vi VIP öppningen, ikväll, en minut över midnatt släpper vi in kunderna till en crazy öppning. Xbox 360 - 499,- , 42" plasmatv - 1999,- , Canon EOS1100D 2499,- och massa annat. 

Jag jobbar minst 24 timmar ikväll. Planen är att stanna i sängen hela långa dagen, eventuellt upp och äta lite. Sen blir det dusch och packning. Och redbullshopping. Japp. Wish me luck?

3170. Små små arbetskamrater.Haha sötaste någonsin! Skulle gärna skriva mer men hinner inte, MÅSTE sova. Lång dag idag, lång dag imorgon, TIESTO på fredag, vända dygnet på lördag, börja jobba natten mellan sön-mån och sluta natten mån-tis. Hetsig vecka! WOP!

3169. Det är något speciellt med knästrumpor.
Åh det börjar bli myshöst. I love it. Springer omkring i shorts, tjocktröja och knästrumpor. Har haft en städsöndag här på FS44, skönt att alla varit på samma moodnivå idag. 

Nu crashade vi lite iof, sitter i köket och käkar polkagrisar och väntar på Mattsson. Får väl se vad kvällen bjuder på, har en känsla av att jag bör sova ganska tidigt, blir en intensiv vecka inkl jobb och Tiesto på fredag! 3168. Life is amazing.
Jag har jobbat som en idiot denna veckan. Massa på jobbet och sen dessutom dubbla pass på Oslo Spektrum. Såg Prince live två dagar i rad. Hade en härlig utgång med tjejerna igår också, girlsnight! Kom hem på lite halvvingliga fötter inatt och däckade snabbt. Råkade dessutom bränna mig ganska rejält på plattången igår, ser numera ut som en 1% avatar. Nu ska jag sova, för imorgon är det dags för kneg igen! Puss på er!

3167. Ny header och en bild från idag.
Nytt på toppen, vad tycks?Någon som har lust att avgöra vilken färg jag har på håret numera? SNYGG. 

Godnatt :)