3217. Tre år senare..
..När man får kommentarer på inlägg skrivna 2008 så måste jag ändå säga att det är ganska roligt. Nathalie, jag har verkligen ingen aning, tror dom var från nätet, skulle beställas från USA eller något. Slutade med att jag inte gick på balen vilket fall så jag kommer inte ihåg. Lycka till i letandet! :)

3216. Dagen före imorgon
Varit en chill dag här idag. Sovit länge, sett på film, skrapat ihop familjen. Ligger halvdöda i soffan och kollar Sagan om Ringen nu, årgång -88 till -94.  


3215.


Han är inte riktigt på de där med att posera, vår katt. Imorse landade det ett mushuvud utanför ytterdörren och vi tog det som ett tecken på att det var dags att dra. Åkte in till stan, shoppade massa julklappar och landade sedan hemma igen. Lagade sjukt god mat, brossan och jag, innan vi med årets matkoma landade i soffan.

Min plan var att sova nu, men jag känner inte riktigt att jag vill. Hm, nåja. Vi får väl se vad som händer..

Har jag föresten berättat att jag är världens bästa juklappsinslagare?

3214. Göteborg
Landat i Göteborg, sömn nu! Godnatt!

3213. One Last Ride

3212. Ett avslutat kapitel?
Tystnaden i denna bloggen just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är på något sätt inte, jag, längre. Det som står här, det som jag skrivit förr. Saker förändras, så även jag.

Vill börja om, radera allt. Skriva exakt det jag känner för.

Uppdateringen här är kaos, såhär illa i bloggnivå har det inte varit för mig på fem år. Att jag lessnat är kanske en sak. Att jag vill skriva på ett annat sätt är en annan. Jag önskar jag hade tid och kraft att lägga mer energi på att skriva 'rätt', skriva något som faktiskt är värt att läsa. Vet ju att jag kan.

Samtidigt vet jag inte riktigt hur mycket det finns att läsa just nu. Jag är småpirrig i magen, det är ganska härligt, jag jobbar massor, hela tiden, men jobbet är otroligt mycket mer motiverande nu, så även den delen är kanon. Jag har en resa att se fram emot, och nu verkar det som att jag får med mig världens härligaste Stockholmare..

Just det ja, Stockholm. Där lärde jag mig ännu mer om mig själv, haha, härligt ändå. Att något som egentligen skulle kunna såra en riktigt hårt, som hade gjort det för ett år sedan, bara viftas bort idag. Jag gillar det, lev i nuet osv.

Shit inget av detta hänger ihop. Detta är vad jag försöker säga, jag vet inte hur jag ska förklara allt här utan att hitta på massa skit om hur gött allt är när det inte finns någon logisk bakgrund? HAHA, äh. Never mind. Jag får se om jag återkommer, om inte annat så designar jag säkert om ett par gånger framöver. Alltid något !