3212. Ett avslutat kapitel?
Tystnaden i denna bloggen just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är på något sätt inte, jag, längre. Det som står här, det som jag skrivit förr. Saker förändras, så även jag.

Vill börja om, radera allt. Skriva exakt det jag känner för.

Uppdateringen här är kaos, såhär illa i bloggnivå har det inte varit för mig på fem år. Att jag lessnat är kanske en sak. Att jag vill skriva på ett annat sätt är en annan. Jag önskar jag hade tid och kraft att lägga mer energi på att skriva 'rätt', skriva något som faktiskt är värt att läsa. Vet ju att jag kan.

Samtidigt vet jag inte riktigt hur mycket det finns att läsa just nu. Jag är småpirrig i magen, det är ganska härligt, jag jobbar massor, hela tiden, men jobbet är otroligt mycket mer motiverande nu, så även den delen är kanon. Jag har en resa att se fram emot, och nu verkar det som att jag får med mig världens härligaste Stockholmare..

Just det ja, Stockholm. Där lärde jag mig ännu mer om mig själv, haha, härligt ändå. Att något som egentligen skulle kunna såra en riktigt hårt, som hade gjort det för ett år sedan, bara viftas bort idag. Jag gillar det, lev i nuet osv.

Shit inget av detta hänger ihop. Detta är vad jag försöker säga, jag vet inte hur jag ska förklara allt här utan att hitta på massa skit om hur gött allt är när det inte finns någon logisk bakgrund? HAHA, äh. Never mind. Jag får se om jag återkommer, om inte annat så designar jag säkert om ett par gånger framöver. Alltid något !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback