2945. Please, don't make me go dominoes.
Åh herregud vilken dag. 

Det hela började igårkväll såklart, jag hämtade ut mitt omtalade men hemliga paket hos Niklas som varit snäll nog att hämta det från posten. Studsade hem och kastade batteriet i laddaren medans det blev lite häng i köket och lite "fan jag måste ju packa..."-kommentarer. 

Sen satte jag tillslut igång att packa, samtidigt som jag testkörde paketet, (ja jag ska berätta!). Mitt i all packning inser jag att jag måste uppdatera Photoshop för att verkligen kunna testa. Så då sätter jag igång med det! Dum som jag är. Packade klart gjorde jag nästan iaf, och gick och la mig. Körde igång en film medans Adobe Update fixade i bakgrunden. 

Sen somnade jag. Utan alarm. 

SMART!Vaknade i panik 9.10 idag, Glitter som jag jobbar på öppnar klockan tio, jag ska vara där halv. Så jag kaaastar mig ut genom dörren, inget smink, håret åt alla håll, samma tshirt jag sovit i och närmaste jeansen. Kommer ner till Nationaltheatret, ja då är de ju såklart jätteförseningar på alla T-banor i hela Oslo! Fett kul.

Kom till jobbet 10.20, ganska go ångest på den. Hade iof snackat med väktarna osv så det var väl ingen större fara men åh! Så då var jag ju störthungrig (hann inte riktigt laga mat dagen innan heller nä..) och andan stannade i halsen hela dagen. 

Själva dagen gick ganska fort iof, Zara kom vid tre och jag drog halv fyra då jag inte käkat något. Slängde mig på bussen, av vid Skovveien, in på solariet (cred att jag hann det!) och sen hem. Har tillochmed planerat detta i minuter i min telefon haha.. Dusch, panikpackning, och ner för trapporna mot busshållplatsen. Snabbis via BIT för världens godaste baguett och rakt in på bussen. 

Jag tänkte visa att jag faktiskt hade köpt en baguette från BIT men den tog slut innan jag hann ta fram kameran. . . Nu är jag iaf på bussen. Äntligen. Landar i mitt älskade Göteborg om 3,5 timmar ungefär. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback