2888. 'Detta inlägg kan innehålla små små spår av nötter. Akta er för dom'
HEJ!

Bra förbannad dag! Verkligen, börjar med att jag försover mig lite (tack nighty som väckte mig ) och sen iväg till jobbet. Dagen gick fort, inga problem där. Hem, käk, telefonköer. Kö nummer ett gick till Nordea, problemen framskjutna ett litet tag. Andra kön, Glocalnet. Där fick jag mer hjälp än jag någonsin fått förut, hej vad hon var snäll! Löste allt, kan riva fakturan, behöver inte oroa mig det minsta för någonting som har med det att göra längre. Så, himla, awesome! 

Tredje samtalet hamnade jag hos min norska mobiloperatör Chess. 56 i kö före mig, vill ni att vi ringer upp? Eh, ja. Så efter maten så ringde det, och det problemet var också väldigt lättlöst så nu är jag lätt som en fjäder. ANYWHO. Denna blekfisen är i Oslo, och imorgon måste jag tydligen göra annat än gå och lägga mig klockan tio. Japp, vi måste ut! Ut ska vi, och ut går vi. Ska bara få ett dubbel-OK från Nathalie, annars blir de fan singelkväll på Stravinsky haha.. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag snackar om längre, det började med nötter, gick över till telefonköer och slutade med nötter (hah!) .. 

jag ska vara tyst nu.

Kommentarer
Postat av: S A N N A S . R U M - Sveriges största Au Pairblogg

Jag tycker din design är superfin Martina!Tack så hemskt mkt för dina fina ord om min.Förstår precis hur du menar med "intresset", jag slutade för att jag inte riktigt kunde sålla ut vilka jag verkligen ville göra och så. kändes dumt att bah "nej dina önskemål gillar jag inte", om du förstår hur jag menar (jag sålde designer förut).Ja, men precis, fy farao vad irriterande av honom. Någon man vet som bloggar nu? Mest bara nyfiken!

2011-01-26 @ 20:23:51
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback