Baby I've got a plan...
...runaway as fast as you can. 

Behövs ett kraftryck imorgon med kläderna men i övrigt är rummet mycket mer städat än det var igår iaf, och det är en bedrift vill jag lova! 

Annars har grabbarna landat, det är så himla mysigt att ha dom hemma igen. Lucas är dödssjuk och man behöver ingen GPS på honom längre för att veta var han är, han hostar en gång varannan minut, sjukt praktiskt. Emil och Christoffer kom någon timme efter honom, hade dessutom Christoffers bror Alexander med sig. Trevlig prick! 

Vi spenderade kvällen med att gråta till film i soffan, modiga killar som plötsligt hade "väldigt mycket att göra"/"måste kolla facebook.."/"jag tar disken" när det blev som värst. Moa och jag greppade tag i näsdukarna och suffered through it helt enkelt. Men men, så är det! Film är ett underbart tidsfördriv, det gillar jag med vårat kollektiv, alla filmkvällar. 

Lucas hämtar täcke och kuddar, Moa och Jocke parkerar sig i en soffa och jag styr film. Sen avgör vi vem som får luta sig mot vem i den andra soffan och så gosar vi ner oss något enormt med kuddar och täcken och grejjer.. Det är helt supermysigt, tack för alla underbara filmkvällar!

Nu kryper jag ner i min nybäddade varma säng med Bingo Rimér som bästa vän. Tänder massa ljus och får hela rummet att lukta vanilj. Något som saknas? ♥Kommentarer
Postat av: Sara

Mysiga bilder!

2011-01-06 @ 12:40:52
URL: http://cinnamonfashion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback