3141. Rastlös.
Efter x antal dagar med fart, ett par dagar med total knockout och nu en bra utgång så sitter jag här, rastlös som ett jävla djur. Klättrar på väggarna. Planen var utgång, jag har (tillåmed) lösfransar på efter ett jävla pilleri. Men tror ni att norrmännen bangar i sista sekund ? Jo det regnar ju. Detta helvete som rinner från himlen som egentligen aldrig gjort någon större skada ska tydligen ställa in hela min utekväll?!Vafan. 

Tänkte höra mig för vad grabbarna på Lökka gör men där vart det inget svar, också värdelöst. Så nu sitter jag här, deprimerande taggad, sminkad och förbannat snygg dagen till ära, och blastar Sander van Doorn på maxvolym. Överväger att krypa ner i min bäddade (HAHA ja vafan hände där? Hur påverkad blir man egentligen utan att man vågar erkänna det?) säng och dra täcket över huvudet tills min telefon plingar till och jag får ett : "Får jag sova med dig ikväll?" 

BUU JAG VILL INTE, jag vill inte vara inne! JAG VILL UT! Vad har lite regn skadat någon? Kom igen nu people, vattenfast mascara och slickad kattlooken är ju ashett 2011! Wopwop! Jag finns på telefonen om någon vill ha tag i mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback