3044. Utgång blev ingång.


Det var Cheap Monday på Yatzi ikväll, paarty tänkte vi! Taggade till och tvingade med folk ut, för att tillslut hamna på i en kö. Japp, vi stod där i 30 minuter kanske, blev kallade "party-svensker" och hörde samma personer kalla några andra för "fjortis-svensker". Det intressanta med det är att Yatzi är svenskägt och man undrar ju varför de då väljer att gå till en svensk bar. Menmen! Vi beslutade iaf att "Woäh, vi skiter i detta.", vände på klacken och tog oss ur kön, sprang till en spårvagn och kröp upp i sofforna hemma i vårt trygga hem istället. Himla mysigt. 

Varit skön stämning idag med, vart lite spänt den senaste tiden och det har jag inte gillat. Men nu börjar det vända igen! wei. 

Gött att man inte brände en krona idag heller. DET om något gillas när man är så pank som jag är efter att Sensation Amsterdam, hotell och biljetter är bokat och betalt! Wop! Nu ska vi bara vänta in lönen så vi kan betala för vår sista natt och flyget dit. Sen är det bara att räkna ner!

Det är just nu 8.68 veckor, eller 61 dagar, eller 1458 timmar, eller 87524 minuter kvar. Jag bara säger det.

(HUR bra är iPhones?! Deklarerat med den idag. Kollat bussar. Räknat ner. Fått svar på frågor. Diskuterat ett förhållande som man lite halvt trasslat in sig i. Osv osv osv. Vilken grej. En liten rektangulär sak som gör så mycket nytta. Nu önskar jag bara en bättre kamera och bättre batteritid.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback