3211. Touchdown Stockholm
Godmorgon! Inleder tredje dygnet här i Stockholm, hittils har det varit de bästa dagarna på riktigt länge.
Men vi kan ju börja med dagarna innan jag åkte? Haha, just det. Vaknade i panik 12.20 i måndags, försovt mig så det skrek om det. Upp till jobbet, jobbade, hem, svintrött, fastnade på TinyChat med idioterna på twitter och satt vaken hela natten. Tog mig till jobbet och jobbade, innan CarlOs hämtade mig. Drog hem, hämtade väskorna, åkte till Lollo och Alex. Där blev de käk och förkrök innan det var dags för Skrillex.

Skrillex var sjuuuukt bra, har så mycket filmer och ah, nä de va bara sjukt på alla sätt. Helt otroligt nöjd! Sen blev det inte så mycket efterfest, utan vi drog och käkade och sen hem. Jag tog en dusch, packade om min väska, och sen satte jag mig på tåget till flygplatsen för att ta flyget till Stockholm.

Landar vid nio, fortfarande bara lite småslummer på flyget, Christoffer hämtar mig på centralen och jag däckar på två minuter typ. Sen dess har det bara varit mysigt och käkats pizza, tills igår kväll då jag drog mig vidare mot Jessica. Vi hade en twitterkväll utan dess like.

Ikväll vankas utgång, var när hur, det vet vi inte ännu. Nu ska vi in till stan iaf, snakkes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback