3202. SneakPeak Sensation White CPH


Överväger att sova. Lutar mot att somna. Ställer klockan på 05.00, awesome.

3201. I love you.


You almost feel ashamed, that someone could be so important that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless. Like nothing can save you. And when it's over, and it's gone, you almost wish that you can have all that bad stuff back, so that you can have the good.
3200. Timmarna som bara försvinner.
Ah jobbdag, hem, solat, nu ska jag färga håret och ha lite grooming samtidigt som jag panikslaget ser på klockan och inser att - "Satan, jag måste ju sova snart"Onsdagkväll.

3199. Onsdagsidioti
Haha hur dum får man bli? Enda dagen då det är livsviktigt att ha nycklarna så glömmer jag dom hemma?! Påväg tillbaka mot jobbet nu igen, borde varit där för tio minuter sedan men jag är ju årets klant så, här är jag.

Idag blir det jobb till 20 (21?) och sen hem och packa/tvätta. Jobbar tidigt torsdag och sen sitter jag och Ludde oss på bussen mot Köpenhamn och Sensation ! Så taggad, behöver komma bort från allt. Andas lite.

Nathalie kommer inte finnas i lägenheten när jag är tillbaka... Helt sjukt, tiden går så snabbt, kommer ihåg när vi flyttade in och gick runt och frös hela tiden.. Alla våra nattliga snack som gick Lucas på nerverna.. Hah... Saker förändras verkligen just nu... Först Simone, sen Nathalie och eventuellt kanske också Tilda. The end of an era.. Kommer sakna dem, även om vi ibland inte går jämnt upp så är det oftast jävligt kul att ha dem här..

Ska vara tyst nu hah,...


3198. I can't believe it's 'today' already.
192 days that changed my life. I have everything, and far more, to thank you for. I love you.
3197. The Son of No One
Hejhej! Söndag, avskedsfest för Simone och kanske städa rummet? Det är vad som står på schemat. Överväger dessutom skarpt att åka till ett ställe och köpa svenskt godis, sjukt sugen!

Installerade om iPhonen igår. Fan. Tappar bort säkerhetskopian så alla sms, kontakter, bilder, videos, osv är borta. Förutom de jag använde eller tog under perioden 1-25 Juli. Så där har vi det. Skit kul!3196. Will you stay with me?.. - 'Til the very end.'


Hejhej! Varit en lång vecka men den har varit trevlig. Jobbat mycket, där har det hänt grejjer kan jag lova er! Folk som säger upp sig hit och dit, massa drama. På hemmaplan har det också hänt en del. Simone och jag var ute och käkade igår, sjukt god mat! Fick snackat igenom en del, uppdaterat om allt. Löst det mesta. Känns bra att dela på oss såhär istället. 

Sjukt att hon åker på tisdag. Sen ses vi inte förens i mars. Crazy crazy. 

Idag är det kneg, imorgon också, sen blir det utgång, söndag blir avskedsfest och sen är det ny vecka. När den börjar gå mot sitt slut packar jag och Ludde alla vita kläder vi har och åker till Köpenhamn för Sensation. 

Men då blir det inte något mer Simone längre. Konstig känsla. 

Nu ska jag sova, har massa balsam i håret så jag får inte försova mig imorgon, det måste nämligen sköljas ur innan jobb. 
3195. #SlutSomArtist
Inte helt fel att se solen gå upp över en av världens mysigaste städer.

Efter dagen, kvällen, natten, morgonen, förmiddagen, och resten av dagen i ett, så går jag nu och lägger mig. Har inte sovit en blund sen igår vid tolvtiden så nu är det inte mycket kraft kvar i mig. 

Har varit en grym dag och gårdagen var lika fantastisk! 

Berättar allt imorgon, finns massa bilder dessutom!

3194. Löning!


Ah, älskade älskade dag. Woppido, det är fantastiskt att plötsligt ha lite cashflow igen haha. Idag har jag köpt en brödrost! Jag har haft cravings på rostat bröd med kaviar hur länge som helst nu.. 

Imorgon ska jag på jakt!
Jag ska ha strasstenar och ögonfranslim, vita kläder och vantar. Eventuellt en shopmania på Gina Tricot också, kollade igenom deras höstnyheter nu på hemsidan och OJ vad mycket jag bara "måste" ha haha..

Men nej, jag ska hålla hårt. Har betalt bussbiljetter till Sensation för mig och Ludde idag. Hyran är klar också. Väntar på svar från Danny om vi ska köpa Ultrabiljetter eller inte och sen hoppas jag på en stor insättning från Jesper också, för det är tamefan på tiden nu. Sen ska det mesta till pappa om jag får ihop allt, vilket jag borde få om alla inbetalningar kommer. 

Nä hörreni, nu kryper jag ner i sängen och väntar på en superdag imorgon! GODNATT!

3193. With your friends
Godmorgon! Sitter i köket och lagar mat, ska inte vara på jobbet förens fyra idag så jag har gott om tid på mig. Sjukt skönt! Blev två timmar övertid igår så jag kan börja två timmar senare idag. Härligt värre.

Skönt när man kan slutföra jobb hemifrån också, ringde Telenors förhandlarsupport nu också, avslutade lite saker genom mobilen. Himla praktiskt! 

Anyway. Nu blir det käk!

3192. Nostalgi.


Ligger och lyssnar på gammal gammal musik från när Helena, Pernilla och jag knallade runt i likadana overaller. Knuffade varandra från stolar, bråkade om vänskapshalsband, gjorde teatrar under deras trappa på Bronsfyndsg, spelade Sims och drömde mardrömmar. Blev kära och upptäckte massa annat kul ihop. 

Vad hade min barndom varit utan er?3191. Breath in. Breath out.
Haha, fläkten på min dator gick nyss igång. Den har varit helt tyst i ett par månader. Nu fladdrar och låter den värre än vanligt så vi får väl skicka in den på service igen. Wopido! 

Tystnaden rullar på här hemma. Himla skoj! Massa på g i lägenheten, många som flyttar ut och in och runt osv. Låter som att alla är inställda på att köra en hård sparande vinter, storhandling osv. Hoppas det blir en lång, välbetald vinter nu haha.. 

Sitter även och kikar på Sensationbiljetter till Köpenhamn. Har min biljett men nu måste vi styra hotellrum och bussbiljetter. Wop! Kommer bli hur kul som helst! TAGGAD! Blir lön snart, då ska jag shoppa! Vitt vitt vitt!
3190. Nydesignat!


Woppido, har bytt design! Nu blir de mörkt med ljusa punkter - USA motiverat till tusen. Himla nöjd faktiskt, ska se om jag ska styra side'n lite senare, men nu blir det såhär ett tag. Tryck F5 om du inte ser den rätt..!

3189. Designbyte!
Stökar om lite, nytt, fräscht. Yes. Puss!

3188. Cold War.
Kalla kriget har utbrutit i lägenheten. Massa svensk-engelska missförstånd och saker som tas mer personligt än de borde. Så nu är det tystnadsbehandling här hemma, vet inte riktigt vem som lider av det just nu heller så.. Äh det är en lång historia men den som känner sig intresserad kan ju ringa. 

Anywho! Har försökt och försökt och försökt förstå varför siffrorna på jobbet inte blir någe bra. Varför det inte riktigt kommer upp sig liksom. Haha, i början på veckan insåg vi varför. En liten detalj som missats i min utbildning och som är ganska avgörande. Upprättat nu och nu ligger vi bland de bästa i landet på telefoni. Woppido! 

Så från att ha varit påväg att ge upp till att vara mer motiverad än någonsin - jobbet är kanon för tillfället! Himla kul är det också. Sitter och kikar på thailandbiljetter. Hittade precis ett ställe som heter Bangtao, en bit utanför Phuket. Bara familjehotell och öde stränder. Precis det jag vill ha första veckan i mars. Men alla hotell kostar typ 3000 veckan haha, såklart. 

Nååjja, jag ska kika vidare. <3

3187. Adorable.


So cute!!!!