3238. Bilder Nordic School of Photography
Då var det över. Allt är inlevererat, allt är där det ska vara. Det har varit en kul helg, fick veta massor om skolan och jag är supertaggad för att sätta igång nu. Har dock INGEN aning om hur det gick. Men nu kan jag inte sitta och fundera på det något mera, bilderna är där dom ska vara. Nu håller vi tummarna!
Uppgiften var att ta 6 bilder i temat "Sommarkänsla". Vi hade ca 20 timmar på oss. Fanns en del mer bilder som inte fick vara med, de var lite väl mörka. Men tusan, jag är nöjd!

3237. Nikon D700
Jag är liiiiite kär. Tänkte bara säga det.

3236. Jag vill inte packa upp mer nu...
...har varit en lång vecka som gått väldigt snabbt. Jobbat, haft välkommenhemfest och haft ledigt i Påsk. Härligt, avslappnat, alldeles lagom för att vara en första vecka hemma!

Just nu satsar jag på att packa upp mina väskor och lådor som ligger runt om i lägenheten. Jag har fyllt en resväska med sånt jag inte vill ha, men det saknas fortfarande en hel del innan garderoben är tillbaka till sig själv igen. Jag vill helst inte packa upp mer, kan det inte bara vara sommar så att hela garderoben är såhär luftig och härlig?