3222. Efter många många timmar sömn.
Herregud så vi sovit! Fick dubbla platser på planet, sov som en stock förutom ett par snabba vändningar vid lunch och middagstid. Vaknade lagom till landning i Phuket, kastade mig på ett flyg tillsammans med en kille som hette Alex och slogs som vanligt med svenskar som är lite för heta på gröten när det kommer till att hämta baggage. Tog en minibuss för 200 baht och hoppade av så fort jag såg ett gäng backpackersvenskar. Fick tips om ett hotell för 900 baht natten men drog nån story om att vi hade bott där året innan för 800 så fick det för 800. Hade jag varit lite brunare hade det säkert gått för 600, men nu får vi ta att vi är bleka svenskar..

Har sovit sjukt sjukt många timmar de senaste dygnen - somnar så fort vi kommer in på rummet och sen vaknar vi av misstag vid tiotiden. Just nu har vi landat på en bar - New Mosquito Bar - som ligger granne med vårt hotell. De spelar löjligt bra musik, jag vill bosätta mig här! Hänger i en soffa med David, och två svenska killar som styr musiken. Härligt som fan. Käkat godaste steaken på länge, den kostade ca 500 baht men skitsamma, det är typ ingenting om 100 år. 

Imorgon blir de RE:Earth med Timbuktu och Movitz. Om ni vill klaga finns de kommentarsfält längst ner. Fick ett sms som nästan fick mig att börja gråta idag men annars mår jag fint. Den lilla detaljen med att jag är allergisk mot solskyddsfaktor hade typ ramlat ur mitt huvud, men vi hoppas på att utslagen går ner imorgon. 

Nu ska jag stänga ner datorn och sluta vara så förbannat osocial. Finns på iMessage om det är någon Ålesundare som vill ha tag i mig ;)  

Saknar er där hemma men jag kommer nog inte hem på ett tag ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback