3223. Sleepless at Samui
Damnit. Klockan är 06.00 och jag är inte de minsta trött. Kan bero på att jag legat utslagen och sovit 20 timmar av de senaste två dygnen iof. Allergin blev värre, och jag hamnade i någon extrem trötthet. Sov och sov och sov. Vaknade utsvulten vid 22.40 och kastade i mig spagetti och bacon på närmaste resturangen. En snabbsväng via 7Eleven och sen crash i sängen igen. Somnade till Stardust och sov hela natten. Missade hela Re:Earth-dagen men jag hade inte kraft alls att gå dit ändå. Synd på David som stannade hemma också, men men, hans val. 

Idag låg jag i sängen till halv tio ungefär. David tog en sväng till stranden men pallade inte mer än två timmar den veklingen! Han har bränt sig på ryggen, men jag tror det är något bett eller något. Ser ut som nån spillt Falu-rödfärg på honom. Kastade mig ur sängen och in i duschen, tände alla lampor och hetsväckte David. "Upp och hoppa, jag är så jävla less på detta hotellrummet, jag ska på Re:Earth, de får fan kosta vad de vill." En taxi på 450B och en entré på 800B (SVINDYRT med tanke på att det var 4 timmar kvar av en festival som var 48 timmar lång och kostade fullpris 900B.). Nåja, kom in, hällde i oss var sin bucket, hittade Tobias och Christian och lyssnade lite på Timbuktu och någon annan skåning. Himla trevligt. Tab var minst sagt sjuk så de slutade med att vi hittade en madrass nära en bar som spelade dubstep. Låg där och chillade, lyssnade på dubstepen och kollade på en ryska som hade den softaste dansstilen. Det är fan inte mycket som slår att stå och dansa till dubstep, barfota i sanden med vinden i håret.

Imorgon sticker vi alla fyra till Koh Panang för att försöka hitta något boende inför FullMoon. Sen ska det handlas neonfärg och massa fullmoongrejjer och så blir de fest igen den 7e. Sen blir de budgetliving tills 15e då det ramlar in lite cash igen. 

Ska väl ge mig på lite sömn igen, antar jag. Klockan ringer om 4 timmar - dags för utcheck. Här kommer lite flygresan-hit-bilder!


Berlin's flygplats vaknar till liv.


Starbucks - varm choklad - tidsfördriv


Ah ni vet dendära..


Så extremt misslyckad bild. Skulle haft lång slutartid men orkade inte hämta något att ställa kameran på - alltså oskarp to the death. Ger mig på något liknande snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback