3225. Maybe not as awesome...
Såfort Simone började bli bättre blev jag sämre. Spydde, sjukt svag, ingen matlust. Först en dag på sjukhus med henne, sen två dagar med mig. Idag var vi där tidigt, fick en löjligt genomgående undersökning och de sa något konstigt på thailändska samtidigt som de gav mig antibiotika, vitaminer och massa annat konstigt. Även smärtstillande, intressant värre. 

Är nu tillbaka på hotellrummet. Simone sover men så fort hon blir frisk ska jag skicka iväg henne till Kambodja för hon börjar bli lite rastlös. När hon blir rastlös blir hon aningens otrevlig så det är nog bättre att jag kommer ikapp när jag mår bättre istället. Överväger att flytta till ett annat hotell här i närheten med pool så man kanske kan få tillbaka lite bränna. Hade varit trevligt. Behöver lite slapp-tid nu. Vart en del mörka hotellrum, sjukdom och oroligheter så nu vill jag bara ut och andas lite. Kanske fel plats att vara på (Bangkok) just för det ändamålet men vafan... 

Härifrån går bussen till Kambodja och efter att ha varit i Kambodja en vecka så sticker jag nog tillbaka till Phuket igen. Vill ha ett par dagar på Phiphi och några i Patong innan vi flyger tillbaka till Bangkok för att åka vidare till MIAMI. Wopwop!

Worst part's over. Nu ska jag bli frisk. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback