3228. Leaving!
Hej på er! Still alive, still in Bangkok. Har gett upp mina Kambodja planer och styr istället kosan mot Phiphi för en vecka! Wooo! Ser fram emot detta som fan då jag vill ha lite strand och saltvatten igen, lämna dessa bråkiga gator bakom mig för en månad. 

Så numera kör vi Phiphi till den 28e ungefär - då ska jag ut och flyga. Blir en snabbtur Kuala Lumpur och tillbaka på 10 timmar för att kasta in ett par extra dagar i mitt visum. Efter Phiphi kan det hända att jag stannar i Patong ett par dagar, måste bara klara av en enda resturang där, krama en gammal vän och sen drar jag igen. Då blir det Koh Panang från 1/2/3 - till minst 10e. Inkl baksmälla, fullmooon osv.
Efter det är det ganska öppet, ska väl se till att vara tillbaka i Bangkok runt den 17e innan avfärd till Usa den 20e!
UUUH HU HU! Taggad tjej! Mår sjukt mycket bättre, börjar få upp livsgnistan igen! Har legat vid poolen de senaste dagarna och börjar faktiskt bli ganska brun! Har struntat i solskyddsfaktorn för första gången på hela resan idag och istället för att bli kräftröd så är jag numera löjligt brun på näsan. Japp japp, det tar sig!

Nu ska jag börja packa, måste checka ut 12 imorgon, sen dumpa väskorna i förrådet här nere innan jag parkerar mig vid poolen för de sista slemmiga timmarna!

Saknar er där hemma, massor! Men jag finns fortfarande på skype för er som saknar mig också haha.. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback