3229. Att kasta mobilen i havet
Hejhej! Landade här på phiphi i torsdags efter en skumpig buss från Bangkok med ett random stopp mitt ute i djungeln som vanligt. Efter en två timmars båttur från krabi ut mot underbara underbara phiphi återstod bara hotelljakten. Hade siktet inställt på något som hette October Hotel som tydligen hade boende för 500b natten, men jag var trött och sliten och hittade en kille från nya zeeland som hade boende för 1500 natten, men jag fick samma rum för 1000b så den smällen fick jag ta.

Landade på stranden och brände sönder mig första dagen, även om jag hade 30spf. Mötte ett gäng säsongare på stranden och snackade lite med dem. Tog mig hem när solen inte var så varm längre och stupade i säng. Skulle sovit en timme, men vaknade dagen efter klockan tio.

Landade på stranden ännu en gång, samma gäng som satt där, mer sol, mer bad, mer solskyddsfaktor! Bestämde med killarna att mötas på Carlitos senare på kvällen. Shoppade ett par öl och gick hem för att ta en dusch och äta.

Drog till Carlitos och mötte en tjej från Österrike där, jobbade tydligen på Carlitos :) riktigt trevlig! Så vi drack mer öl och sen parkerade vi mina skor hemma hos mig innan vi gick till stranden. Som vanligt sjukt bra drag på phiphi, house, elektro och dubstep. Det började ösregna och vi dansade tills vi var dygnsura. Har under kvällen lyckats bada med alla kläder på dessutom och kastat min thaitelefon ut i havet. Kalaskväll!!!

Så såhär fortsätter livet just nu, sol, bad, mat, fest. Ska ge mig på en powernap nu och sen se vart kvällen tar vägen.

Är kvar här tills den 27e, då tar jag båten tillbaka till Phuket och patong för att lämna väskorna lagom till mitt lilla flygäventyr till Kuala Lumpur :)

Snakkes!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback