3221. OSL Airport 05.26
Då var man här igen. Sist jag var här var det mot Svedala, Stockholm och en underbar helg. Idag blir det lite längre än så. Har varit en otroligt lång dag. Började med heartbreakmeltdown och tårar, kramade hejdå till en av de bästa.. Fruktansvärt. Men men, två månader måste gå fort, känns ju som att det finns extrem potencial för det med tanke på värmen jag är påväg till. Men det gör fortfarande sjukt ont..

Fortsatte städa, käka nordisk mat (potatisgratäng, omnomnom..). Fick lite panik när det kom till att ta sig till flygplatsen men tack gode gud för att man har så löjligt fina vänner som ställer upp när det verkligen behövs. Joakim hämtade mig vid halv tre inatt, körde mig till flygplatsen och drack varm choklad med mig i en timme.

Sa ännu ett hejdå, checkade in, fick sittplatser hela vägen till Phuket airport - sjukt vad ett litet papper kan innebära. 

(HAHAH nu kom flygvärdinnorna för Berlinflyget, de har - OBS - rosa hattar, kepsar fast sånna tantiga..) 

Vet inte varför jag slutade här, hm. Nåja, jag får väl posta skiten ändå.

3220. Tystnaden som följer
HEJ IGEN! 

Tänkte bara säga hej, it's been a while. Sticker till jobbet om 2 så det blir inte så mkt att skriva. Sticker till Thailand om en vecka, allt är klart, jag är så jävla taggad, och kluven, men det kan vi ta senare. Anywho, snart ser vi ett slut på hudproblemen, can't wait. Var på fridays med jobbet i lördags, sen en härlig fest hos Leon. Alltid lyckat där av någon anledning, hejja hejja. Helgen kommer nog spärras in innanför lägenheten, spendera tid med personer som betyder lite extra sådär.. Blir ett långt uppehåll på det hållet nu, känns lite sådär. Men men, I'll be back.

Nu måste jag leta reda på ett par strumpor, TJING! <3

3219. #IJustWannaLeave
Allt är skit. Helveteshud. Bokar Thailand ikväll, hämtar väskan om en halvtimme. Flyr, lämnar allt som inte betyder något, lämnar allt som har med konstiga känslor och ovisshet att göra. 3218. #2012


Gott Nytt År!