3254. Rainbows and sunshine.

Helvetesblogg. Skrev världens inlägg och så bara raderade den allt.  
Blir ännu en sen natt. Massa funderingar, tankar, beslut? Överväger starkt att hoppa över detta med höstens planer. Jobba ett år till och sen spendera de studielånet i USA. Det jag sett av USA har jag älskat, och ska jag ändå ta så mycket studielån kan jag lika gärna spendera dem i värmen. Så det är första tanken. 

Andra tanken? Den kan jag kanske inte riktigt skriva här. Men det handlar om vänner. Icke-vänner. Pretend-friends. Fuck that shit. 

Det är ett par små korta dagar kvar tills jag och Ludde möts på centralen med väskor och allt för att ta oss till Gardemoen, sätta oss på ett flyg till London, möta Jens, Lucas, Madelene, Simon och Pär, bo på hotell en natt, käka engelsk frukost, sitta på ett tåg i tre timmar, byta land, checka in, få  ARMBAND med texten 'DREAMVILLE' på,  kramas med massa människor som vi inte känner men som ändå känns som riktigt goda vänner redan, slå upp ett tält, knäcka en öl, dra på solbrillorna och njuta av att det bara är ett par få timmar kvar tills Tomorrowland 2012 smäller av. Jag behöver detta, så sjukt mycket. Nu behöver jag det. 
Kommentarer
Postat av: Tobbe

Åh... Låter så sjukt underbart! Lova att berätta om allt underbart som jag har missat när du kommer hem igen och ta MASSA bilder!!

Svar: Jag lovar !!! <3
martygoeslchf.blogg.se

2012-07-10 @ 23:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback