3242. Let's do this!
Hej! 

Jag är back on track! Jag har jobbat, jag har slitit, jag har tellt, jag har gjort massa kul grejjer. Men nu är det ONSDAG, och idag kom världens bästa Erik inom butiken med hans D800 som jag får låna i helgen. Sjukt sjukt sjukt fin kamera! Jag är så lycklig att jag beställt den! Fick låna en himla kul lins också, men jag får fundera på om jag ska köpa en sån. Har ju en liten budget på "skolstartskul", då lutar det åt antingen iMac 27" eller någon löjligt nice lins till kameran. Kameran har jag redan räknat ur den budgeten haha.. 

Anyways, jag sitter och väntar på att Frida ska komma hit och klippa mig. Har packat, fixat med "före"-bilder på håret, och kollat Solsidan. Imorgon efter jobbet sticker jag raka vägen till Göteborg! Blir bröllop! (tihi!) Reunion! Gravidfoto! Och eventuellt en tur via Malmö för att fota rapsfält och kramas med två herrar jag saknat något fruktansvärt. Tjihoooo! Så taggad, bra helg, kom väder, kom regn! Jag är taggad på allt jag. 

Men först klippa håret, och sen blir det mat och färgning av håret också. Tydligen finns det ingen färg som saknas i mitt hår nu, enligt en viss herr Korsnes. Så nu lämnar vi vitt-gult-guld-rosa-lila-rött-brunt-svart-etc bakom mig, och satsar stenhårt på PURPLE/RED. Yes. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback