3235. Live from Miami
Ultra Music Festival
23-24-25 March 2012
Behöver jag säga mer?3234. Status just nu

3233. Brownuppdatering.
Jag har lyckats branna mig idag igen. Ar numera kolsvart men min hud planerar nog snarare att bli ljusrosa inom ett par dagar. Spf 60, here we come.

3232. Phiphi Islands
Aaah jag ar tillbaka pa Phiphi efter en helt javla fantastisk vecka pa Koh Phangan! Blev alldeles for mycket alkohol, alldeles for mycket springa pa stranden pa natterna, alldeles for mycket fargkrig, vattenkrig mitt i natten och alldeles for manga skadade tar. Haha, ja jag ska forklara lite mer ingaende nar jag har tillgang till Wifi igen.

Har massa fula bilder som jag tankte slanga upp innan jag lamnar for Usa. Det ar inte sa langt kvar nu, imorgon far vi lon och da ska vi pa battur runt Maya Bay, Viking Cave, Monkey Beach och tva stallen till som kommer ge lojligt nice bilder. Sen ar det fredag och da har vi planerat att se The Beach -the movie pa storbildskarm dar jag och Malin jobbade for ett par ar sedan. Och plotsligt var det den 17e och jag tror att jag maste bege mig mot Bangkok for att mota Simone och David.

Blir en massa shopping dar ocksa, maste nog begransa min budget dar haha.. Lillebror, om du laser detta sa kan du val filura ut vad du har for Converse-stl? Anyways, snart bar det av, det ar mindre an 10 dagar till Ultra drar igang.

En hel del annat som gatt fel under denna tiden men jag kan fan inte lata bli att vara otroligt lycklig och glad over livet i sin helhet anda. Hoppas bara problemen loser sig eller iaf ar hanterbara nar jag kommer hem, finns manniskor dar hemma i Oslo som ar sinnessjukt saknade. Tva veckor kvar, sen ar jag pa islandsmark igen.

Love you :)

3231. Ahmenvafan.

Förlåt. Jag vet att mina två senaste inlägg handlat om min bränna. Men nu var det iaf så att fanskapet ramlade av efter ett par dagar på Phiphi. Drog och slet av ansiktets första lager och tog en paus från solandet för att åka till Patong och sen Kuala Lumpur över en natt. Stack ett dygn senare till Koh Phangan och det är här jag är nu. 

Phangan var molnigt, fint tänkte jag, lite kokosolja på mage och ben (där jag inte bränt mig - än) och så chillar jag med resten. HAHAHA, fan. Ah ni ser ju resultatet. 

Trodde jag skulle vara rutinerad när det kom till allt sånt här men nope. Förvänta er ingen superbränna när ni möter mig nästa gång, den kan ha bestämt sig för att lämna mig vid det laget. 

Flygresan till Kuala var rätt seg faktiskt. Hela grejjen började med att jag nästan missade båten från Phiphi. Lyckades tillslut springa ner och kasta mig på båten i sista sekund och tog mig efter det till Patong. Väl i Patong skulle jag möta Gustav för att lämna lite väskor osv, men nej, han sov och jag orkade inte mecka runt med packningen så jag fixade hotellrum. Skönt val, somnade på hotellet och försov mig nästan (10 minuter innan vaknar jag.) till pickupen till flygplatsen. Kanon. Kom med den iaf, hamnar på flygplatsen, på planet, på Kuala Lumpur's flygplats. Somnar på ett golv, svinkallt, fryser och fryser och blir skickad runt hela flygplatsen sen när jag ska på planet igen. 

Lyckas iaf ta mig upp i luften, in i Thailand, igenom immgration ( YEY! ) och mitt visarun är complete. Trodde jag. Hah, skulle ju med en minibuss från flygplatsen till mitt hotell igen. Det gick inte så bra. Nä för idiotbusschuffören tog min biljett, så när dom sen skulle ha biljetten senare på resan så var den borta. Bah, massa meck. Skittrött tjej. 

Kom hem, trodde jag skulle få sova. Då börjar dem borra i väggen brevid mig. 

Ja. Jag var inte så nöjd kan ni kanske tänka er. Fick somnat ändå och styrde lite mat, ett par bikinis och lite läkemedel innan jag återigen packade ihop mitt liv i en väska och ställde klockan på 06.30. Vaknade 35, bussen gick 45. Alltid så jävla sen?!

Minibuss till större buss som skulle vara VIP men som visade sig vara en lokalbuss (?) genom hela thailand. Byte i Surat Thani för att sedan åka med nästa minibuss till färjan mot Phangan. Träffade en trevlig britt som hette Jonathan, varit ute och rest i fyra månader och skulle nu ut i Phangan's skogar för att göra yoga. Japp. 

Ännu en tuktuk, ett hotellerbjudande som sög (fel strand.) och sen en lång promenad mot Had Riin med väskan på ryggen. Fick tillslut, genomsvett, traskat fram till mitt hotell (Paradise Bungalow's, där jag och Tobbe hängde massor sist vi var här?). Betalar 350 Baht natten fram tills 4e. Sen blir det de dubbla tills fullmoon är över men det är fortfarande mindre än jag betalat de senaste två veckorna. 

Väntar på Bernhard och co, har bokat på samma hotell för dem från den 4e så tills dess är det sola som gäller. Eller kanske inte numera? Bah, ska se hur ont det gör imorgon... Ska dessutom hålla käft nu, detta har blivit jättelångt. 

PUSS PÅ ER!