3241. Søndag på FSG44
Vi har haft en mysig dag. Vart på balkongen, solat och svettats ihjäl. Sen en dusch, och en liten tur ner på Løkka för att gubbarna skulle få sig en Bislett Kebab - Kebab. Nu är det käk och en film på tv i vårat tillfälliga vardagsrum, och sen blir det sömn. Ska till läkaren imorgon, IGEN. Denna gången ska fanskapet bli röntgat tror jag. 


Den känns förvånansvärt bra i handen så egentligen hade jag avbokat den. Men nu är det första tiden på måndag morgon så jag är väl screwd vilket fall.

3240. The small things in life.
Ahhh hej! Segaste tjejen i stan på det där med blogg. Men nu är jag här. Har lyckats få lön, sett Backstreet Boys, varit kalaspackad på Turkisk peppar och firat 17e maj genom att ligga totalt död i sängen.
Vi kan väl säga att det varit en riktigt bra tid!
MER: JAG KOM IN PÅ SKOLAN!
Holy shit så dåligt med pengar jag kommer ha framöver. Måste jobba 50% samtidigt som jag pluggar 100%. Kommer bli tungt, men det ska gå. Måste gå! Hejja hejja.
Ikväll ska jag på the Dictator med Sebastian, men inte förens om två timmar - så jag tänkte sticka ner till Lovisa och Izabelle som är och hälsar på först. Funderar starkt på Summerburst i Göteborg, men jag är inte säker på att jag kommer ha pengar. Den vanliga uppdateringen, pengar, inga pengar, jobb jobb jobb.
Så så är det! Nu ska jag styra upp mig lite innan jag traskar neråt!

3239. Hej sommar!
Okej jag erkänner, jag har kanske inte rätt att uppskatta sommaren lika mycket när jag trots allt flydde den värsta delen av vintern.. Men fyfan va gött väder det är! Går runt i shorts och linne på stan, Jensens har öppnat i Oslo, jag väntar så spännande (alternativt deppiga) besked från skolan jag vill gå på, jag har bestämt mig för kamera, vi har biljetter till tomorrowland och kanske , om vi har tur så blir det sensation i Amsterdam också! Jag ÄLSKAR mitt liv.