3283. Då sticker vi.
Imorgon är dagen vi väntat på. Satan så skönt det ska bli med lediga dagar, massa mys, reunions, sjukt bra musik och dans tills fötterna går av. Vi sticker till Stockholm, ser tre tjocka små gubbar studsa upp och ner över spelarna och säger hejdå till Swedish House Mafia med resten av sverige. 

Men det blir inte vår sista gång - näe, för vi har biljetter till den absolut sista spelningen (enligt dem..) i Miami nästa år! Ja, Ultra är bokat och så övertaggat det bara kan bli. Nåja, nu ska jag försöka sova. Blir upp tiiiiiidigt tidigt imorgon för tåget går klockan sju. Husch. 

Godnatt!

3281. Ultra No.15 - here we come!
Ligger i sängen och borde sova - ganska standard. Men har lagt över så stört mycket bra musik på min telefon så jag trycker lurarna hårt in i öronen och försvinner in i min housevärld där ingenting annat existerar än jag och musiken.

Liggdansa har fått en ny innebörd.

Den känslan, uppepå att vi nyss köpt våra Ultrabiljetter för 2013, Ultras 15års jubileum och swedish house Mafias sista spelning någonsin , att vi drar till Stockholm om mindre än en vecka med mina favoriter - aaaaaaaaah livet är så jävla bra!

Febern är borta och i mina öron rullar Mord Fustang's remix på "sexy and I know it" - jag bara ler och dansar vidare.