3280. Life is a highway.
Drömmer mig fram i tiden till en resa vi pratar om extremt mycket här hemma nu. Kollar flyg, laddar för inköp av biljetter, etc etc etc.

följ planeringen på
 
http://thehitchhikersguidetoamerica.blogg.seeller klicka på bilden 


3279. När allt inte riktigt är som det ska. Fast ingenting är fel.
Ja vad ska man säga. Knallade iväg till läkaren idag. Ny läkare - som vanligt. Bra var han också. Trött, ointresserad, ledsen, känslig, svag, grinig.. Hur förklarar man att man mår åt helvete när man egentligen ser ganska frisk ut?

Han fattade iaf. Imorgon blir det massa blodprov - "Vi testar dig för allt helt enkelt." - men jag är sjukskriven ett tag framöver. "Använd tiden till att andas, göra saker du blir glad av, bara ta hand om dig själv." Tja, det är ju inte helt lätt att göra allt det där. För det känns som om jag sviker Expert samtidigt. Men iof,vafan, om någon har svikit någon är det väl Expert som svikit mig? Inte ska jag behöva gå runt och ha dåligt samvete för att jag blivit sjuk när det är så himla "lämpligt"? 

Får se hur jag gör med Spektrumjobbet nu i veckan med. Det är faktiskt något jag njuter av, något som är sjukt kul. Och jag vill gå dit, jag vill vara där, jag har saknat det stället. Men då är frågan - räknas det som jobb - eller saker jag mår bra av? 

Usch. Det är svårt. 

Påminner mig själv om att jag fortfarande har världens bästa liv. Att jag besökt tio länder i år. Att jag upplevt den bästa musiken i världsdelar som jag aldrig besökt förut, med människor jag älskar,  etc etc etc. Mitt liv är amazing, jag trivs så sjukt bra, jag ska bara stabilisera upp huvudet lite också, sen är vi back on track.

Ser igenom ett par bilder från året. Hah, ååååh liv <3