3278. Tystnad.
Ja just det. Det här med blogg? Hah, jag har gett upp lite. Inte för att jag på fullaste allvar någonsin försökt, men utan bilder blir det extremt ointressant och tråkigt. Jag har en kamera som är ihoptejpad just nu - dvs inte så askul. Förutom det händer det massor - hela tiden - Kräftskiva, Sensation White, utgångar, jobbväxlande, kärlekstrubbel osv. Men återigen - utan bilder suger det att berätta om!


Vi har varit på Sensation i Oslo - det var skitkul. En förfest hos mig som var riktigt riktigt bra! Fick veta att jag aldrig mer ska ge mig på att öppna en konservburk - eftersom mitt i hela förfesten skar jag av mig hela övre tummen - tejpade (se bilden) och försökte låta bli att grina.


Så har vi styrt Swedish House Mafia biljetter till Oslo (förutom den vi redan ska på i Stockholm..). Jag och Lovisa hade en av de bästa kvällarna den här staden hittils på Nivou förra helgen. Och igår var jag, Lisette, Vanja och Cikky på galej runt Nationaltheatret. Slutade med en blond tjej i leopardbrallor som sov på mitt golv tills vi kom hem och skrattfest i köket. 

Innan.....
Efter...


Mitt liv är fantastiskt. Jag älskar det, även om det är lite trubbel här och där ibland. Lisette flyttar in imorgon - vilket är ganska stort då hon är första tjejen som får flytta in i vår lägenhet sen Simone tog mitt täcke och drog. Så på den fronten händer det massor!Sen att jag eventuellt köpt mig en husbil i USA - Det kanske vi ska ta i ett eget inlägg? 

3277. Aningen sliten..
Hej! JAG ÄR HEMMA, eller ja, hos morsan. Har haft hur kul som helst verkligen, riktig kanonhelg! Ska berätta mer sen, som jag alltid säger, men här är iaf en eller två små bilder.

3276. Packad och klar inför en helg med skåningar och göteborgare


Väskan är packad, laddar för en kort jobbdag och en bussavgång klockan 15.30. Framme i Göteborg runt sju och sen blir det ut till morsan för att käka lite mat och sova!

Sen mina damer och herrar är det dags för en galen kräftskiva! Herregud så kul det ska bli! Bangargänget från Stockholm sviker, men vi kör på ändå!