3278. Tystnad.
Ja just det. Det här med blogg? Hah, jag har gett upp lite. Inte för att jag på fullaste allvar någonsin försökt, men utan bilder blir det extremt ointressant och tråkigt. Jag har en kamera som är ihoptejpad just nu - dvs inte så askul. Förutom det händer det massor - hela tiden - Kräftskiva, Sensation White, utgångar, jobbväxlande, kärlekstrubbel osv. Men återigen - utan bilder suger det att berätta om!


Vi har varit på Sensation i Oslo - det var skitkul. En förfest hos mig som var riktigt riktigt bra! Fick veta att jag aldrig mer ska ge mig på att öppna en konservburk - eftersom mitt i hela förfesten skar jag av mig hela övre tummen - tejpade (se bilden) och försökte låta bli att grina.


Så har vi styrt Swedish House Mafia biljetter till Oslo (förutom den vi redan ska på i Stockholm..). Jag och Lovisa hade en av de bästa kvällarna den här staden hittils på Nivou förra helgen. Och igår var jag, Lisette, Vanja och Cikky på galej runt Nationaltheatret. Slutade med en blond tjej i leopardbrallor som sov på mitt golv tills vi kom hem och skrattfest i köket. 

Innan.....
Efter...


Mitt liv är fantastiskt. Jag älskar det, även om det är lite trubbel här och där ibland. Lisette flyttar in imorgon - vilket är ganska stort då hon är första tjejen som får flytta in i vår lägenhet sen Simone tog mitt täcke och drog. Så på den fronten händer det massor!Sen att jag eventuellt köpt mig en husbil i USA - Det kanske vi ska ta i ett eget inlägg? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback