Hagel och majväder.
Någon minut efter att jag postade inlägget nedanför så sa de POFF och började regna och hagla (!?!).. Valborg!


Man måste väl publicera ett par sådana här bilder när det är sista maj och han den där Knugens födelsedag och allt. Sommarfeeling! Wei, det ska bli varmt framöver! Nästa söndag ska det bli VARMT, och på torsdagen efter det ska det blir ÄNNU VARMARE (21 grader typ!) - hur galet efterlängtat är inte detta?

Det är kanske fult av oss att säga det, när vi fortfarande sitter i en lägenhet med ouppackade resväskor och sådär efter Miami och allt. MEN ÅH, SOMMAR, KOM!

Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Det ska eldas nere vid bryggorna så vi kanske glider ner dit och myser lite men det blir nog lugnt. Samboliv va? Toffel-liv kanske. Nåja! Jag är pank så vi skyller på det !

Hemmadagar


Det händer inte jättemycket saker här hemma. Det söks jobb, jag vill verkligen komma igång med något nu. Johan, Williams pappa, även kallad Fantomen - han fixar däremot. Det planteras blommor, organiseras förråd, huggs ved, däck pumpas, bildäck byts - och sådär. Igår fick vi för oss att byta fläkt här inne! Det var inte så lätt som vi trodde, så igår gav vi faktiskt upp. Men idag!!! Idag har vi slagit väldigt kloka huvuden ihop, sågat, spacklat, målat, borrat, spikat, knepat och knåpat. Och nu sitter fläkten där, brummar och lyser och har sig!

Sånt som händer på vardagarna här i Stockholm. 

SALONG BETONG
Som arbetslös har man ju faktiskt previlegiet att få hänga med på saker som alla andra tar ledigt för. Till exempel som att tatuera sig hos Salong Betong. Wille blev klar! Wop! Nu behöver ingen fråga honom om han målat skisserna med bläck längre haha. Den blev så nice, helt sjukt. All cred till Felix som gjorde den! Vi väntar tills svullnaden gått ner innan vi plåtar den lite på riktigt, då ska ni få se :) 


Tjuvkik
Gissa vart vi har varit idag?

Långsamma dagar.
Då var det måndag igen. Haft en sjukt mysig men tjock helg!

Glider runt här hemma och småpillar, söker jobb, kollar film. Just nu är det Allt om min buske - förvånansvärt ovanlig film för att vara svensk. Men annars är det inte mycket på gång. Söker jobb. Håller mig undan från byggjobbare och liknande. 

Vi började snacka igår om att bygga en soffa till uteplatsen, verkar som att det kanske blir verklighet! Det hade varit riiiiktigt nice faktiskt :D Köpa massa stora kuddar och sådär sen. Mhmh.. När blev man husfru liksom? Vad hände där...


Hälsat på hos ISS
Intervjudags! Hamnade på Liljeholmen hos ISS i en timme igår. Deras kontor ligger ganska fint asså, hm, havsutsikt och grejjer. Träffade en trevlig tjej där som kanske kan lösa detta med jobb! Verkade positivt iaf. 


Jag tror nog att jag kommer gilla Stockholm trots allt ;) 

Vardag i Stockholm
Arbetslösheten är ju ganska tråkig om jag ska säga sanningen. Jag vaknar, lyssnar på musik, söker jobb efter jobb efter jobb. Och så lagar jag mat, så slutar Wille jobbet och så poff - var dagen slut. Och så börjar vi om! Det enda som underlättar när man har tråkigt är att ha en kamera som gör vardagen lite vackrare på bild.. Hungrig? Vit fisk (torsk, Hoki tex), massa pressad vitlök rakt på fisken (hade 3-4 klyftor här), salt, peppar, tomat och citronskivor. Olivolja. In i ugnen, 225 grader, 20-30 minuter senare - NOM NOM NOM. Klyftpotatis till, enjoy! 

Flyttkaos - Byggkaos


Det var kaos. Sen blev det faktiskt lite ordning. Men sen blev det kaos igen. Det byggs badrum på full fart numera istället. Det är rörigt, men det blir säkert jättefint sen! Vi har varit på Ikea, valt möbler och sånt där kul. Min garderob var uppstyrd i en dag ungefär, sen blev den förvaringsutrymme igen. Nåja, det kommer bättre bilder sen när vi faktiskt är klara med allt. Då ska det pimpas och plåtas ;) 

Mhmm, life is good..

Nostalgi!
 


Hahahahah, kolla vad jag hittade på YouTube! Nu blir det mycket enklare att söka jobb hahahahaha.. wei!

Nacka Forum
Tog en tur inne på Nacka Forum idag! Käkade frukost med Matilda och sprang lite ärenden på Handelsbanken, Telia och sådär! Hemma nu, söker jobb och käkar korv med bröd. Synd att klaga liksom, nu hoppas vi på lite kneg framöver bara så är allt som det ska vara!Såhär mycket flagnar jag just nu. Jättekul att man är blekare än innan man åkte!

Kategori: Stockholm
Äntligen framme! Lägenheten börjar ta sig, bara ett par lådor kvar, lite småkaos men det är inte långt kvar tills vi kan börja bo på riktigt nu! Jag har kommande intervju med Kjell & Company som verkar riktigt roligt, vet att de söker folk på ICA här i närheten osv osv. Jag tror detta går ganska smärtfritt, hoppas det iaf. Man kan ju hoppas på att tre-fyra års service/butiksvana har något att ge mig när det är dags att söka jobb igen. 

Precis när vi ordnat upp kaoset här så kommer det nytt kaos och traskar in genom dörren. Det ska bli badrumsrenovering, wop wop. Blir nog en del röriga veckor men det ska bli kul att se när det blir klart.

Nu ska jag packa upp lite mer, puss på er!