Oslo - Stockholm - New York
 
Coffe i Oslo, frukost, Norge from above, Vanja vid Times!

Uppdate: New York
Nylandade, tagit oss till hotellet och laddar för HardRock till middag. Utsvulten och trött är jag. Vår toalett är översvämmad efter 10 minuter - "Man kan inte ha en toalett som inte pallar internationella magar fattar dom väl!!!!" -

New York - Panama - Miami
Då har vi bytt kategori på bloggfanskapet! NewYork-Panama-Miami-2013 vart det, och vi börjar resans första etapp med en tur till solariet haha.. "Fuskis" har jag fått höra, men vafan. Sen hem, rensa, packa, till Expert Strømmen och så landar han den där William på Gardermoen vid 20isch. 

Sen är planen att alla som ska med på avgång imorgon tidigt håller sig väldigt vakna under natten, så att man kan däcka på planet sen. 


Ombyggnad!Byggde om hos Lisette igår. Först skulle de vara knallrosa överallt, sen bytte vi till någon form av mintgrön i bakgrunden och kladdade med lite läppstift ner hennes egna #ashtag - så var vi klara! Jag tycker det blev riktigt bra faktiskt, även om skuggorna skär sig på lite ställen, men det är sånt jag inte orkar fixa. 

Den kommer bli vrålsnygg med massa Panamabilder, det lovar jag!!!

Vapiano
Somnade sådär vidrigt sent / tidigt igår igen och när Lisette väckte mig så viftade jag bort henne och somnade om. Gick och solade när jag vaknade och sen dusch innan vi körde en HejdåOslo-middag på Vapiano. Ganska kul konsept, man får ett kort, scannar in det man beställer, och betalar på vägen ut. 500 spänn för två pers, dubbelt upp med Cola (dvs 4 st), så hyffsat bra pris ändå för att vara Norge!

Har packat och tvättat det sista idag, imorgon kommer Wille och då blir de brakmiddag på allt vi har i frysen och nedräkning till ca 05 när vi borde ta ett tåg till Gardemoen för flyget mot New York! Galet taggad!

Instagram.

Det börjar närma sig....!

Knallrött.
Jag var hos en grym frisör idag som heter Silje. Hon skulle trolla lite i mitt hår, det skulle bli kul. Vi började med en avfärgning. Och så fick vi göra en avfärgning till. Och en till. Tillslut såg det aningen annorlunda ut. Det pendlade mellan "SHIT, vad detta är coolt" och "Det ser helt galet ut.." - vilket slutade med att vi insåg att det var riktigt riktigt ascoolt, men att det behövdes färgas lite i botten. Slängde i en "minicolor" - vad nu det kan vara för någon magi - i topparna, och en mörkare röd i botten. Och så vart det koppar/blod/ariel/rött. 

"Du ser ut som en schampooreklam."

Väldigt rött blev det, asfint, jag trivs! Silje lockade håret på mig också, med plattång. Jag lyckas aldrig med det där, jag tror man behöver en speciell knyck. Nåja, nu ska jag håll käft. Här är håret iaf! Instagramversion av håret.. En vecka.


Ligger i sängen och lyssnar på ljudbok. En man som heter Ove, av min favorit Fredrik Backman. Wille är lite svartsjuk på den där Fredrik, för jag kan inte sluta skratta när jag läser hans blogg. Än så länge (dvs 5:42 in i boken) är även den himla rolig, såklart.

Jag har packat ner mitt liv i kartonger. Det mesta iaf. Det känns knas, flytta till Stockholm bara sådär.. På vinst och förlust liksom. Men det kommer bli så sjukt bra, jag längtar!

Och om en vecka har vi landat i New York, antagligen knallar vi runt på Times Square och tar massa pinsamma hoppbilder och pussbilder (euuuuuuw!) framför massa blinding lights. Det kan inte bli annat än bra.. Har världens bästa resesällskap i Wille, Lisette och Christoffer. Ni är bra. Bäst. 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag hänga med Michael Jacksons syskon, de kan ju bli kul. Längtan!
Varit och shoppat och löst allt inför resan idag! Hämtat pass, köpt solskyddsfaktor som jag tål, och vakumpåsar till väskorna. Så taggad, nu är det tio dagar kvar! Helt galet!

Har spenderat kvällen med Lollo och Lisette. Gjort fler armband, imorgon börjar vi göra hoodies! SÅ EXCITED!

IMORGON ÄR EN STOR DAG. Ja, det är en jättestor och viktig dag. Säger bara det - Godnatt :)

Bild från 2011. Ge mig sommar!

38 dagar kvar - Ultra 2013
 

Jag antar ju såklart att detta videoklipp är skyddat och måste ses på YouTube men vet ni vad? DET SKITER JAG I. Hahah, wei. Det är 38 dagar kvar tills Ultra drar igång igen. Jag har ingen aaaaning om hur jag ska hinna med att se alla fantastiska människor på festivalen, men men, jag har ju 6 dagar av total madness .

Åh! JAG LÄNGTAR. Det roligaste med i år är att vi är så sjukt många! Först är det jag, William, Lisette och Christoffer som drar till New York. Så flyger vi alla fyra därifrån till Panama där vi tar det väldigt lugnt tills vi ska segla från Panama till Colombia. Så flyger vi från Colombia till Miami där vi möter Isabel, kör första helgen av Ultra och går helt bananas. Så kommer Izabelle, Lovisa, Vanja och Jasmin, och så är alla samlade! 

Vilken fest. Haha, jag är så lyckligt lottad. Ska bara skrapa ihop lite deg så man har råd också. FINALLY!

(Ritplatta med brushes och skuggor i Photoshop.)

Efter många timmars slit och frustration för att få saker och ting att fungera som jag vill, så slutade det med att vara en pinsamt enkelt lösning. Vi talar inte om det, ok?

Anyways, kladdade lite först och hittade en rätt nice bild som jag gjorde så lik som möjligt. Måste börja någonstans! Tycker den blev bra, slängde upp den på facebook och tydligen tycker fler som mig, kul! Någon som känner igen den kanske?

Ska se om man kanske lyckas fortsätta med detta nu. Jag har ju tid - om vi säger så.