Långa nätter.
Idag är en sån där dag då jag skulle kunna lyssna igenom hela Melissa Horn's album. Antar att jag mest är uttråkad men det är jobbigt.. Tillochmed grinat idag, vad nu det var bra för, eller varifrån det kom. Nåja, skönt ibland antar jag. 

Det har gått över en vecka sen butiken stängde, 1,5 vecka går fort när man bara sover hela tiden, haha. Spenderade iof 4 dagar av dem med W och då flög tiden förbi som alltid. Man tycker kanske att tiden borde rasa förbi nu också, men nej serru, det gör den inte! 

Lisette är ledig imorgon och då ska vi plåta lite, sola och fördriva kul tid på annat. Det är numera 29 dagar kvar tills vår resa startar. Jag har suttit och letat hotell och bussvägar i Panama. Det är inte heller det lättaste, vi ska igenom en regnskog, utan vägar, för att hamna vid en liten liten liten brygga där vi ska åka en liten liten liten båt ut till vår större fina båt med Captain Paul ombord. Är så galet förväntansfull inför denna resan. Jag skrev i ett album på facebook att förra årets feb/mars-resa var det bästa jag gjort i mitt liv. Men jag har en stark känsla av att denna bli ett steg (snarare en hel trappa!) bättre. 

Så ja, självklart har det börjat snöa ute också. Fantastiskt. Jag tror jag ger upp detta nu, godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback