#OSLO


Drog en snabbtur till Oslo.Ops! 
 

BILDBOMB Kroatien, Split
 
 
 
 

Du och jag, Alfred, du och jag.


Jag tror att jag faktiskt ha tagit den starkaste bilden i min fotokarriär på denna ö. Vad tycker ni?
 

Pre-Wedding
Idag efter jobbet smög jag och Matilda iväg till Fåfängan för att träffa Olga och Asal och snacka bröllop! Ska bli sjukt roligt! Blir en ljusutmaning men det ska vi klara av! Så himla roligt att vi är två också. Taggad tjej!

 
 


 


 

Ordlöst.
 

Värmeslag
Asså det är så varmt ute. Jag dör typ. Jag som är så sjukt varm i vanliga fall blir ju ett hav typ när jag är ute sånna här dagar. Gav upp den tanken idag, håller mig inne istället. Har faktiskt - töntigt nog - varit och solat solarium på gymmet. Haha, ligger hellre där än att svettas sönder utomhus. Lär få tillräckligt mycket sol och bad framöver ändå.

Har sagt detta hela helgen men IDAG ska jag faktiskt börja packa. Ska dra igång nu nu nu faktiskt. HEJ!

Gone Raving, Again.
Åhhhh det är snart semester! Drar igång sista tvätten nu i vårat veckolånga tvättmaraton, sen ska jag börja fundera på vad jag ska ha med mig och sådär. Sjukt taggad! Har ett riktigt roligt möte på måndag med Matilda, och sen är det en arbetsdag kvar till takeoff.  Semestertider. Ska bli så sjukt skönt att komma iväg, hänga med lillebror, Limpan, Vanja, och framför allt ha massa massa tid med Wille. 


Precis som förra året när jag drog till Tomorrowland har jag nyss bytt Coverphoto på Facebook. Haha, jag vet inte vad det är men det är lite roligt iaf.. Aktiv lördag! 

 

BILDBOMB Middag
Ligger hemma, haft en riktigt jobbig morgon men det börjar bli bättre nu. 

Lite bilder från gårdagen, när Wille kom hem och vi käkade middag med hans föräldrar och Jonte. Jag måste ha ätit något jag inte tål för jag har mått skit hela morgonen.. Men bilderna blev bra! Och maten var kalasgod som vanligt.