Favoriter i repris
Jag har inte tagit många bilder det sista måste jag erkänna. Laddar upp avtryckarfingret inför Kroatien så ni får njuta av lite gamla bilder istället! 

 
 
 
 
 
 
 

Instagram.


Hårförändringen som pågår just nu. Var hos frissan idag och kapade av en hel del och ordnade till det med färger så att allt känns mycket bättre. Kommer bilder i veckan tror jag. Men här är iaf övergångarna, haha.. 

 
 
 
 

Sommar, semester och utsikter.

Svensk sommar är härlig! Det är lite halvtungt när alla klipper gräs hela tiden för då nyser jag som om det är december. Men annars så. 

Det är tio dagar tills vi drar till Kroatien nu, Wille kommer hem imorgon och sen är det bara att börja räkna ner på riktigt. 12 dagar Kroatien. Tänk så mycket bilder det kommer bli! Solnedgångar, soluppgångar, hus, gator, människor, vyer, perspektiv. Längtar!

Nu ska jag sova så det blir morgondag.. Puss på er!

Att jag har tid över på morgonen?
Jag har ingen aning om vad som händer. Jag är vaken. Har minst 12 minuter till bussen och har redan fördrivit en timme på facebook. Detta har typ hänt en gång tidigare i mitt liv, men nu börjar de nästan bli en vana (okej, det hände igår också.). Konstigt.

Ska hålla käft nu och låta er kolla på lite bilder istället :) (Blir lite blandat idag som jag inte kan ta cred för)
 

The Social Network
Jag har precis käkat färskpotatis. Så sjukt gott! Med lax. Jag tänkte göra så jag hade extra med mig till lunch imorgon men - hm, det tog slut.. 

The Social Network på tv och jag sitter med hårinpackning (med platspåse på huvudet) och dricker saft. Himla mysigt ändå. Det är dag fyra idag! Imorgon är dag 5! Lördag ska jag klippa mig, det är dag 6! OCH sen är Wille hemma igen :) wei! Snart åker vi till Kroatien och njuter av livet i 12 dagar. Ska bli riktigt skönt!

 
 

BILDBOMB Midsommar 2013
Midsommar i ett par bilder, precis som vanligt så plåtar jag alldeles för mycket haha.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En midsommarnatts dröm


Jag gillar porträtt. Bra skit. Kommer mer bilder snart :) Midsommar 2013 Urö
 

Grattis mitt ♥:a!
Idag fyller mitt fina busfrö år! Och jag får träffa honom! Yey! Han har varit iväg på sitt läger i en vecka nu och det suger här hemma utan honom. Men snart snart snart!

 
 
 

Mer Instagram från helgen!

Bra crew! 
 

Galna jävla raggare!

Vilken jävla helg! Haha, fredagen var helt insane, jag har så underbara vänner! Tog det lugnt in, hamnade hos en polare till Rikard, drog in till Summerburst och röjjde hela kvällen. Ösregnet gjorde mig ingenting alls! Dubbla regnbågar över stadion, helt fantastiskt att se! Hamnade i säng vid 1 men ingen kunde sova förens 6 på morgonen. Jag vaknade dessutom klockan 8, så det blev inte många timmar sömn där inte. Upp dagen efter och nivån var väl inte riktigt som dagen innan kanske, men upp kom vi, och iväg kom vi, och in kom vi! Dimitri Vegas & Like Mike var riktigt bra, Madeon imponerade! DubVision var riktigt bra också!

Bra jävla helg helt enkelt. Älskar att festa med mitt Tomorrowlandgäng också, har alltid lika roligt med dem! 

Imorgon är det tillbaka till jobbet och Simone åker hem. 

Så blir det ensamt en dag eller två men sen kommer äntligen Wille hem igen!! Så sjukt saknad. 

Tack för denna helgen!

Pojkvänsfritt
Jaha. Då var man ensam hemma då. I en hel vecka. Det är riktigt tråkigt, fattar inte vad som hände med mig, var ju största ensamälskaren förr, njöt av att vara ensam - men nu? Nä usch. 


Jag är ju faktiskt inte helt ensam. Imorgon landar Simone ifrån Oslo, och på fredag är jag ledig för då smäller det av här i Stockholm! Summerburst är på intåg och det ska bli så sjukt kul!

Soffmode ON!

Bilder från Göteborg

Jag ÄLSKAR att det åskar idag. Det är mysigt, man kan ligga inne. Få saker och ting gjorda. Jag har bland annat precis bokat boende för de sista dagarna i Kroatien åt mig och Wille. Sjukt nice! 

Ska städa och röjja lite med Kanal5Play i bakgrunden, älskar söndagar! 

BILDBOMB Göteborg / StudentLördag och Prinsessyra!
Har haft en löjligt lugn dag idag. Vågar inte ens gå ut, varje gång jag försöker så säger de PANG och så nyser jag som en galning i tre timmar framöver. Har förberett massa käk för ikväll, Wille ska ha jobbmöte / kickoff med motorbåtslägret så jag har gjort världens största sallad och lindat in fläskfilé i bacon. 
Ser så löjligt gott ut, jag sitter och räknar ner tills vi kan käka sen haha.. Nom nom.


Annars har det inte hänt så mycket, har städat och kollat på när världens antagligen vackraste prinsessa Madeleine tillslut fick sin Chris O'niell. Han däremot såg ut som att han ville springa därifrån på två sekunder, men han stannade faktiskt igenom hela swengelska cermonin. Mysigt! 

Solen skiner över Göteborg idag.


Sitter och bevakar Twitter och facebook från Göteborgarnas drag på Ullevi idag. Det är Summerburst, den lilla versionen - i Göteborg. Jag hoppas verkligen vi får lika bra väder nästa helg!

Väntar på att klockan ska gå så jag kan börja laga mat åt oss, sen blir det storhandling och grabbkväll. Härligt med helg, det tär på krafterna att vara sjuk! 

Sjukstuga
Förlåt för dålig uppdatering, men vi ligger hemma och är förkylda till tusen både jag och Wille. Kommer en bildbomb med Göteborgsbilder så fort jag är igång igen..