I'm in Miami BITCH!
Efter många om och men så hamnade vi faktiskt i MIAMI. Det visade sig att idioten vi hyrt lägenheten av hade fått ett bättre erbjudande och avbokat oss sex dagar innan vi skulle anlända till Miami. Så mitt i all skit med Colombianer, Kaptener och båtar så har vi blivit av med vårt boende. Som tur var så hade Isabel kommit ner till Miami för att få lite sol och semester innan vi kom, och fick ägna hela den tiden åt att leta lägenheter istället. 

Vi som var här förra året hade ju räknat med att få bo längre ner på South Beach än vad vi gjorde sist, och då bodde vi på 5601 Collins Avenue. Collins är en gata som börjar på Ultra i princip och går hela vägen till New York om jag fattat det rätt. Vår första lägenhet var på 1401 Collins, dvs nästan gångavstånd. Nu bor vi på 8100. 

Men! Vi har boende, vi har ett hus, vi har tak över huvudet och sängar att sova i. Kök och uteplats. Så visst är vi nöjda, trots att bussen tar en timme ner till Ultra. 

Ultra däremot!!! WOP! Det blir nog ett eget inlägg för de senaste tre dagarna!

De första två nätterna innan vi fick huset fick vi bo på en annan adress, med världens mysigaste bakgård. Här är lite bilder för att liva upp stämningen här inne :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback