Det är fantastiskt att vara tillbaka!
Jag har legat hemma en hel vecka med inflensa. Hostar som en idiot, snörvlar ännu värre och totalt orklös. Men nu, nu börjar det ordna upp sig. Så skönt!

Har precis blivit påmind om att det snart är November Lights och då kommer nästan hela vårt crew till Stockholm! Brudarna + Coffe iaf, saknar Vanja, Frida och Jasmin men whattheheck, de slapptaskarna får väl stanna hemma då om de vill vara sånna haha.. Ska bli sjukt kul att träffa allihop igen, längesen sist!

I november är det dessutom Hogwartsfest, kan bli intressant. Lär bli frågesport, räknar iskallt med att kunskapen sitter där den ska, men det är upp till bevis. Det är dessutom costumeparty, har funderat hela dagen och tror det blir en ganska kul men enkel lösning - man tager vad man haver. Säger inte mer än så, låter en bild säga mer än 1000 ord? 

 
 
 

En Man Som Heter Ove - Fredrik Backman
Ove satt kvar med hennes hand i sin i flera timmar. Ända tills
sjukhuspersonalen kom in och med varma röster och försiktiga
rörelser förklarade att de måste bära bort hennes kropp. Då
reste sig Ove från stolen, nickade för sig själv, och åkte till
begravningsbyrån för att ta hand om pappersarbetet. På
söndagen begravdes hon. På måndagen gick han till jobbet. 

Men om någon hade frågat hade han talat om för dem
att han inte levde innan henne. Och inte efter heller.Amsterdam
 


 

Råkade hamna ett tivoli på vår gata också!
 
 
 
 
 
 
 

Bilder i bilder
Jag gillar när man går från en bild, beskär lite, och hittar massa annat fint i bilden. Byter perspektiv lite! Här är en bild från Olga och Kojo's bröllop som egentligen är en fantastiskt fin bild på dem två, men som nu plötsligt handlar om detaljer, smycken, klänning, och mycket annat som är en del i att bröllopsdagen blir så speciell.

 

Fototräff med Philip Engström


Det har varit en lång dag idag! Fototräff med Philip Engström i Beautyretouch. Riktigt mycket att tänka på men sjukt kul att lära sig. Sen bestämde sig mitt Photoshop, när jag kom hem, att sluta göra som det varit villig till hela dagen. Något irriterande! Så nu slänger jag snart skiten genom fönstret. Behöver nog uppdatera mina anteckningar lite så jag väntar på en snabb liten lathund från Philip som vart utlovad...

Hejja hejja! Nu ska jag se på ett gråtavsnitt av Glee, otippat nog :) Godnatt!

 

Justina

Fredagsnöje. Får se om det blir någon förbättring i mina redigeringsskills efter imorgon!
Mina bilder, Justina modellar :) 

Färg eller Svartvitt?
 

Experience Hawaii - Momondo.se


Jag är med och tävlar om en resa för mig och Wille med Blogg.se och Momondo.se - läs mer här !


 
För lite drygt ett år sen stod jag i mitt kök i Oslo med tårarna strömmande och ett djupt skärsår i min tumme. Jag hade bråkat med en konservburk med majs för att bjuda närmare 40 personer på tacos inför en lång kväll på Sensation White. Mitt i allt detta kaos kommer en kille in i rummet, det är blod överallt och där står jag och stortjuter med handen i vädret. Jag visste inte det då, men den här killen skulle snart vara hela min värld. 

Vi började Skypea, smsa, ägna dagar och nätter åt att vara så nära vi kunde trots avståndet mellan Stockholm och Oslo. Tillslut sågs vi i Stockholm, och efter den helgen fanns det ingen återvändo. Det var han och jag. Samma helg som vi blev tillsammans bokade han en biljett och hängde med mig och mina vänner på en en månad lång resa som inkluderade New York, Panama, Colombia och Miami.

När vi landade i Oslo igen flög han tillbaka till Stockholm, hämtade bil och släp och hämtade mig och alla mina saker och flyttade hem mig till sig i Stockholm och vi har bott ihop sen dess.
 
Det finns framför allt en sak i världen som fascinerar mig. Valar. Dessa enorma djur som glider fram genom livet från Alaska till Hawaii, som inte äter på månader i sträck och som överlever otroliga naturfenomen. Det är inte många som är villiga att se igenom hela världens dokumentärutbud om valar, men han har sett dem allihop, tillsammans med mig. 

Den 12e december har vi varit tillsammans i ett år. Ett år tills han vände mitt liv ner&upp (ja, nu är allt uppåt), fick allt att bli klarare. Ett år av skratt, busstreck och kärlek. På något sätt har jag lyckats få honom att hoppas lika mycket som jag - att någon dag ska vi få se valar ute i det fria. Jag hade så gärna velat vinna den här tävlingen och ta med honom till Hawaii. Alla pratar om Hawaii - natur, sätt att leva, utsikter, glasklart vatten och vulkaner. En fotograf's dröm helt enkelt. Att få spendera vår 1årsdag på valsafari på Hawaii, bättre skulle det inte kunna bli. 


Stockholms Stadshus
Drog med Justina till Stadshuset igår för att plåta lite. Blev så jävla nöjd och nu har jag massor av bilder att retuschera på Fototräffs Retuschkurs nästa lördag! #bradag
 
 
Justina.

Gotland
Febrig och i OnePiece - skulle väl sammanfatta helgen ganska bra. Mycket lamm, och god mat, och massa eldande. Mysigt, men det hade varit trevligare att vara frisk :) Blir nog fler turer till Gotland framöver!