Experience Hawaii - Momondo.se


Jag är med och tävlar om en resa för mig och Wille med Blogg.se och Momondo.se - läs mer här !


 
För lite drygt ett år sen stod jag i mitt kök i Oslo med tårarna strömmande och ett djupt skärsår i min tumme. Jag hade bråkat med en konservburk med majs för att bjuda närmare 40 personer på tacos inför en lång kväll på Sensation White. Mitt i allt detta kaos kommer en kille in i rummet, det är blod överallt och där står jag och stortjuter med handen i vädret. Jag visste inte det då, men den här killen skulle snart vara hela min värld. 

Vi började Skypea, smsa, ägna dagar och nätter åt att vara så nära vi kunde trots avståndet mellan Stockholm och Oslo. Tillslut sågs vi i Stockholm, och efter den helgen fanns det ingen återvändo. Det var han och jag. Samma helg som vi blev tillsammans bokade han en biljett och hängde med mig och mina vänner på en en månad lång resa som inkluderade New York, Panama, Colombia och Miami.

När vi landade i Oslo igen flög han tillbaka till Stockholm, hämtade bil och släp och hämtade mig och alla mina saker och flyttade hem mig till sig i Stockholm och vi har bott ihop sen dess.
 
Det finns framför allt en sak i världen som fascinerar mig. Valar. Dessa enorma djur som glider fram genom livet från Alaska till Hawaii, som inte äter på månader i sträck och som överlever otroliga naturfenomen. Det är inte många som är villiga att se igenom hela världens dokumentärutbud om valar, men han har sett dem allihop, tillsammans med mig. 

Den 12e december har vi varit tillsammans i ett år. Ett år tills han vände mitt liv ner&upp (ja, nu är allt uppåt), fick allt att bli klarare. Ett år av skratt, busstreck och kärlek. På något sätt har jag lyckats få honom att hoppas lika mycket som jag - att någon dag ska vi få se valar ute i det fria. Jag hade så gärna velat vinna den här tävlingen och ta med honom till Hawaii. Alla pratar om Hawaii - natur, sätt att leva, utsikter, glasklart vatten och vulkaner. En fotograf's dröm helt enkelt. Att få spendera vår 1årsdag på valsafari på Hawaii, bättre skulle det inte kunna bli. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback