Kränga jacka såhär inför vintern
Fick en liten impuls att sälja min vinterjacka när jag såg att en tjej fått sin såld på Ebay för närmare 9000 spänn. Så nu ligger den på tradera! Får se om de blir någon försäljning, i så fall taggar jag direkt iväg och köper en ny. Kul med lite produkt och detaljfotografering såhär på lördag förmiddag också.  

Dimmig morgon
Det var så dimmigt imorse att jag orkade ta med mig kameran till jobbet. Det var galet, inne i stan såg man inte mer än trottoaren och sen utöver vattnet var det helt tjockt. Det blir fint på bild iaf, och det känns som att hösten är på gång på riktigt nu!

 
 

#Renovering av sovrum - Efter
Och här är resultatet! Många timmar slit men hur mysigt och fint som helst! Tapeten är ur Boråstapeters vintageserie, den är så fin!!!


 

#Renovering av sovrum - Före
Det har varit en lång men rolig helg. Massor av färg, massor av spackel, sandpappring och framför allt - tapetsering. Tapetsera är inte lätt, det är pilligt och störigt och man blir arg och sådär - men i slutändan är det fortfarande sjukt kul - för åh vad fint det blir! Det får ett eget inlägg sen, efterinlägget. Här är hur vi började imorse efter att ägnat hela dagen igår åt att måla vitt.

 
 

BILDBOMB #Sneakpeak Olga ♥ Kojo
Det är som vanligt väldigt svårt att hålla sig från att publicera bilder - och i detta fallet måste jag hålla bra koll på vad jag lägger upp pga att brudgummen har publiceringsregler med sitt jobb. Så jag får hålla mig ifrån bilder på honom! 

Så än så länge lägger jag upp lite teaserbilder, snabb genomblick av dagen;